Frokostordning i Aarhus

DABBA - Din frokostordning i Aarhus

Vi ønsker at ændre tankegangen omkring den traditionelle frokostbuffet eller kantineordning. Derfor leverer vi miljøbevidste frokostordninger til Aarhus og omegn.

Vores frokostordning leveres i zero waste tiffin-madkasser, der kan bruges igen og igen, og vi sørger for levering og afhentning. Det eneste dit firma og dets medarbejdere skal tænke på, er at vælge den ønskede ret for hver enkelte medarbejder på den pågældende dag. Hos Dabba er der nemlig ingen buffet – hver medarbejder for præcis den ret de ønsker.

Vi tilbyder op til 9 forskellige retter, som varierer fra dag til dig. Det gør det muligt for din virksomhed at skabe en personlig frokostoplevelse, hvor I kan samles om en velsmagende og miljøvenlig frokost, men hvor der stadig er plads til de individuelle præferencer.

DABBA holder til i Filmbyen og Atletion begge lokaliseret i 8000, Aarhus C. Her produceres din frokostordning i aarhus med fokus på velsmag, enkelthed og gennemsigtighed.

Vi leverer både med cykelbude og El-biler

Hvis din virksomhed befinder sig i postnummer 8000, har vi gode nyheder til dig! Hos DABBA tilbyder vi en miljøbevidst frokostordning leveret med Velopak-cykler. Denne bæredygtige ordning sikrer, at din frokost bliver leveret hurtigt og effektivt, samtidig med at den efterlader et minimalt CO2-aftryk.

Vores fokus på nul emission betyder, at du kan nyde din frokost med god samvittighed, velvidende at vi tager skridt mod en grønnere fremtid.

Hvis din virksomhed er placeret udenfor dette område, så er vi stadig den rette frokostordning til dit erhverv. Vi leverer din firmafrokost med eldrevne biler, da det er essentielt for os at holde fast i vores grønne principper.

Din frokostordning fungerer således:

1

Oprettelse

Din virksomheds medarbejdere opretter sig som bruger på DABBA- enten på vores hjemmeside eller på vores app.

2

Bestilling

I vores app bestilles den ønskede frokost. Dette skal ske senest klokken 14 dagen inden levering.

3

Levering

Efter aftale får I leveret jeres firmafrokost i Aarhus eller omegn. Hvis i ligger i postnummer 8000 leveres det med Velopak cykler.

4

Social dining

Jeres frokost er nu leveret i hver jeres tiffin-kasse. Når du er færdig med frokosten, lader du blot resterne blive i kassen. Vi afhenter kasserne dagen efter og genbruger alle rester i samarbejde med DAKA REFOOD.

Et varieret udvalg

Hos DABBA hjælper vi dig med at gøre din frokostordning i Aarhus nem, overskuelig og spændende. Dine medarbejdere kan frit vælge imellem 9 retter, som varierer fra dag til dag.

Vi tilbyder ligeledes tilkøb af bla. frugt, brød, drikkevarer etc. både til sin frokost, men også til det private. I appen kan den enkelte medarbejder tilvælge disse tilkøb efter behov. Der er også mulighed for at virksomheden kan købe mødeforplejning såsom morgenmad, kage, frugt mm.

Som en del af vores bidrag i kampen mod madspild ønsker vi at gøre det personlige valg til et essentielt punkt i dit firmas frokostordning.

Vi har en unik tilgang, hvor vores frokostordning varierer fra dag til dag, hvilket giver dig og dine medarbejdere mulighed for at vælge individuelt. Denne personlige valgfrihed har vi erfaret betyder højere tilfredshed, mindre madspild og lavere omkostninger for din virksomhed. Medarbejderen har selv ansvaret for at bestemme menuen, og for at afmelde den, hvis medarbejderen en dag er ude af huset eller utilgængelig.

Denne fleksibelt er bidragende til, at vi helt konkret smider mindre mad ud, sammenlignet med en traditionel frokostbuffet. Faktisk skåner en DABBA frokostordning miljøet med en 30 % mindre belastning sammenlignet med en konventionel frokostbuffet, når det kommer til madspild.

En frokostordning der skiller sig ud fra mængden

Hvorfor skiller DABBA sig ud fra andre frokostordninger eller kantineordninger i Aarhus? Vi forsøger at løse mange af de problemer, man kan opleve med den klassiske frokostordning. Med DABBA er der meget sjældent madspild og det er ikke ressourcetungt for virksomheden. Medarbejderne får sig en varieret sund kost og de forskellige frokostretter er ligeledes altid et godt samtaleemne blandt medarbejderne.

Vi forsøger ligeledes at have fokus på den enkelte medarbejders individuelle valg. Vores app muliggør dette. Den enkelte medarbejder kan, helt indtil klokken 14.00 dagen inden levering tilpasse sin frokost, efter præferencer eller eventuelle allergener. Din virksomhed har derfor mulighed for dagligt at imødekomme de individuelle behov og ønsker hos dine medarbejdere. Om det er laktosefrit, vegetarisk eller vegansk, så kan DABBA levere din frokostordning i Aarhus.

En anden grund er vores grønne værdier. Udover vores samarbejde med Velopak, har vi også et samarbejde med DAKA REFOOD. Med dette samarbejde transformerer vi eventuelle rester fra jeres frokostordning til værdifuld biogas og gødning.

Alt, hvad vi beder om, er, at I lader eventuelle madrester forblive i jeres DABBA-madkasser, og så tager vi og DAKA REFOOD os af resten. Dette partnerskab er bla. vores måde at give jorden nogle af sine vigtige ressourcer tilbage.

Vores grønne værdier skinner også igennem i vores valg af råvarer. Vi har altid fokus på årstidens råvarer, der høstes så lokalt som muligt, og vi har det bronze økologiske spisemærke (30-60 % økologi). Vi har ambitioner om at hæve vores økologiprocent over tid.

Vi arbejder lige nu på introduktion af afrapportering af CO2 og forbrug-og ernæringsindhold, som både kan tilgås af den enkelte medarbejder, men også bruges i jeres virksomheds ESG-rapport.

Rødderne solidt plantet i Aarhus

DABBA udspringer af den aarhusiansk restaurant, Spiselauget, som ligger på Godsbanen i Aarhus. Restauranten, som vi åbnede i 2014, har fokus på den nordiske bistrostil.

Under Corona-nedlukningen i 2020 oplevede vi, at vores gæster ikke længere kunne besøge os, og vi begyndte derfor at pakke vores lækre mad ned i portionsanrettede madkasser, som vi så leverede direkte til vores gæster. Vi konceptualiserede dette, og endte med at døbe det DABBA.

DABBA er Hindi og betyder nemlig madkasse. Grundstenene for konceptet blev fundet på oplevelsesrige rejser til de sydøstasiatiske lande. Her blev maden serveret i asiatiske tin-bokse, og dette koncept er herefter taget med hjem til Danmark. Vi er en mere hygiejnisk løsning, mere klimabevidst og det faktum at vi bruger vores Tiffin madkasser gør, at kold mad holder sig koldere og varmt mad holder sig varmere.

Få et tilbud og en prøvesmagning

Vi vil rigtig gerne tilbyde jer et møde hvor vi kan præsenterer os selv og vores frokostløsning. Her kan i se vores app, i kan smage maden og få svar på alle spørgsmål i kunne have. Vi håber i kan samle et lille frokostudvalg og så kommer vi med mad til jer samt gennemgår vores koncept.

Udfyld formularen herunder eller ring direkte til 53 86 16 83.

"*" indikerer påkrævede felter

DABBA ApS
Hverdage: 09.00 – 15:30
Stadion Allé 70
8000 Aarhus C

Gavekort til alle vores bedste venner