hyggelig vinbar aarhus

Så hyggelig, at man ikke har lyst til at gå hjem igen

I en baggård, bag en anden baggård, i Klostergade, ligger MasVino Vinbodega. En vinbodega, et spisested og en bar der er så hyggelig, at man ikke har lyst til at forlade den igen. Kenderens hemmelige hule. Hos MasVino får du glimrende vin, god og tilstedeværende betjening og fair priser. Bygningen er en gammel cool fabriksbygning, dog en af de pænere og velbevarede. Når man først har fundet den, så glemmer man den ikke igen.

Masvino Vinbodega er en vinbar med mad, og ikke omvendt. Det er delemad, der tager udgangspunkt i grill og velsmag, vi har med at gøre. På MasVino Vinbodega kan du sidde i baren og nippe til noget lækkert eller få 9 lækre serveringer ved bordet.

MasVino er en uformel vinbar med afslappet og jordnær stemning. Det samme kan siges om betjeningen. Atmosfæren og stemningen er helt unik. Øltønder, langborde, forskelligartede stole og lidt retro loungemøbler udgør møblementet. Det er som skabt til det gamle fabrikslokale. Musikken er afdæmpet. Samvær, mad og drikke er i højsædet og ikke hvide duge og klinisk nye trægulve.

Gavekort til alle vores bedste venner

Forkæl en du holder af med en unik oplevelse hos én eller flere af vores bedste venner!

gavekort fra foodfamily