Ad libitum skaldyr og cava i 2 timer?

I en drøm har vi set et langbord i Maltfabrikkens gård, dækket med så gavmilde mængder af skaldyr at man skulle tro det var løgn. Den kæmpestore flok af glade mennesker rundt om bordet spiste skaldyr så fanden blev flov og skyllede det hele ned med cava… Og som det lyder i et ordsprog vi lige har lavet: Hvis man drømmer noget godt, skal man dele!

Derfor præsenterer vi nu DET STORE SKALDYRSHELVEDE.
Som i drømmen: Langbord. Skaldyr. Cava. Alt hvad du orker i 2 timer, og det bliver nok ikke smukt ned ad hagen – men i sjælen, derimod, bliver det sublimt.

Din, min og vores øl

Nyd din øl og din mad, med fri færden i hele huset.

Nu kan du nyde alle fadøl i hele huset til 50,- pr. øl.
Du kan derudover også nyde et fast tilbud, hvor du får 2 valgfrie fadøl og et snackbræt til 195,-

I en lille, hyggelig by, omfavnet af historie og fællesskab, lå Maltfabrikken – en stolt bærer af den danske øl tradition. Her, hvor historien flyder sammen med nutiden, og hvor tradition møder innovation, opstod en idé, der skulle forene hjerter og fadøl.
Maltfabrikken, Ebeltoft Gårdbryggeri og Lundbergs Spisehus – tre hjørnesten i byens sjæl – gik sammen om at skabe noget helt særligt. De ønskede at give tilbage til det fællesskab, der havde støttet dem gennem årene. Og så opstod idéen: fadøl til 50 kroner, og den samme pris i hele huset!
I Spisehuset blev der tryllet med friske råvarer og skabt lækre retter, der perfekt matchede Maltfabrikkens udsøgte øl. I Brewpubben flød fadøllet frit, og latteren fyldte luften, mens lokale favoritter blev delt og nye venskaber blev knyttet.
For i denne lille by, hvor fællesskabet var alt, var der en ny særlig regel: du kunne nu købe mad og øl både i Spisehuset og Brewpubben og frit bevæge dig med det, hvor end du ønskede. Fra Spisehusets hyggelige hjørner til Brewpubbens livlige stemning – gæsterne havde friheden til at nyde den gode mad og øl, hvor de følte sig mest hjemme!

Vores menuer

Morgen

Mandag – fredag: 10.00 – 11.45

brød

Frokost

Mandag – søndag: 12.00 – 15.00

tartar ebeltoft

Aften

Torsdag – lørdag: 17.00 – 20.00

bistromad ebeltoft

Brunch

Lørdag & søndag: 10.00 – 11.45

kager fra lundbergs spisehus
lundbergs stemning

Møder og konferencer

Vi afholder hver dag møder eller konferencer og har stor ekspertise på området. Maltfabrikken råder over professionelt AV-udstyr samt lokaler der kan huse op til 300 deltagere. Vi bestræber os på at lave bæredygtige løsninger, hvor høj kvalitet er en mærkesag. Ønsker I at afholde konferencen et andet sted end Maltfabrikken, leverer vi også catering ud af huset.

Selskaber & fester

Vi skaber dit private arrangement, så det bliver præcis som du ønsker det. I de enestående rammer på Maltfabrikken kan vi skræddersy alt fra små uformelle sammenkomster til livets helt store fester, og vi brænder for at gøre dine gæster glade.

Vores mad er en hyldest til det enkle, ærlige og naturlige, og vi finder mange af vores gode råvarer helt lokalt – om det så er djurslandske frilandsokser eller strandkål fra kysten ved Ebeltoft vig. Lidt længere væk henter vi vores vine, som alle er af Masvino Vinimport.

spis på lundbergs
lundberg spisehus gavekort

Gavekort til alle
vores bedste
venner