De bedste oplevelser

På Lundbergs Spisehus arbejder vi hver dag for at give vores gæster gode oplevelser. Vi lægger vægt på høj faglighed, og øver os hele tiden i at tænke i mangfoldighed og rumme alle gæsters behov og ønsker. Vi er et team der samarbejder, hygger og elsker vores erhverv. Vi driver både café og restaurant i spisehuset. Dertil kommer arrangementer i de store og små selskabslokaler på Maltfabrikken i Ebeltoft, samt større events som festivaller og markeder.

Vores menuer

Morgen

Mandag – fredag: 10.00 – 11.45

brød

Frokost

Mandag – søndag: 12.00 – 15.00

tartar ebeltoft

Aften

Torsdag – lørdag: 17.00 – 20.00

bistromad ebeltoft

Brunch

Lørdag & søndag: 10.00 – 11.45

kager fra lundbergs spisehus
lundbergs stemning

Møder og konferencer

Vi afholder hver dag møder eller konferencer og har stor ekspertise på området. Maltfabrikken råder over professionelt AV-udstyr samt lokaler der kan huse op til 300 deltagere. Vi bestræber os på at lave bæredygtige løsninger, hvor høj kvalitet er en mærkesag. Ønsker I at afholde konferencen et andet sted end Maltfabrikken, leverer vi også catering ud af huset.

Selskaber & fester

Vi skaber dit private arrangement, så det bliver præcis som du ønsker det. I de enestående rammer på Maltfabrikken kan vi skræddersy alt fra små uformelle sammenkomster til livets helt store fester, og vi brænder for at gøre dine gæster glade.

Vores mad er en hyldest til det enkle, ærlige og naturlige, og vi finder mange af vores gode råvarer helt lokalt – om det så er djurslandske frilandsokser eller strandkål fra kysten ved Ebeltoft vig. Lidt længere væk henter vi vores vine, som alle er af Masvino Vinimport.

spis på lundbergs
lundberg spisehus gavekort

Gavekort til alle
vores bedste
venner