Vi glæder os til at åbne dørene til et kvalitetsbevidst og ærligt folkekøkken. Vi åbner d. 3. februar – og vi glæder os til at se jer.
Vi serverer enkle, velsmagende og genkendelige retter lavet primært på danske råvarer. Det hele bliver sæsonbestemt. Menukortet vil indeholde årstidsbestemte retter samt syltede og fermenterede elementer, når sæsonvarerne er små.
Vi vil være et sted, hvor man træder ind og føler sig som en del af lokalmiljøet og et kreativt, kulturelt fællesskab. Et sted med plads til både store og små selskaber, hvor rummet inviterer til nærvær og samvær omkring maden, værkstederne og kulturen.
Åbningstider
Mandag til Fredag: 09:00 - 22:00 (køkkenet lukker kl. 21.00)
Lørdag: 10:00 - sent (køkkenet lukker kl. 21.00)
Søndag: 10:00 - 17:30 (køkkenet lukker kl. 14.00)
Vil du forespørge på et selskab eller et arrangement?
Skriv til info@restaurantgods.dk eller ring på +45 31 41 20 22
Adresse
Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
MORGENMAD
HVERDAGE 09:00 – 11:00
BOLLE MED OST 19
Surdejsbolle, rørt smør, Ravost
RUGBRØD MED ÆG 30
2 skiver rugbrød, blødkogt æg, rørt smør, Ravost
ØLLEBRØD 25
Øllebrød med flødeskum
YOGHURT 25
Yoghurt med hjemmelavet Granola
KUN TIL FROKOST
HVERDAGE 11:00 – 15:00
BAKKEMENU 100
husets sylt og fermentering, grøn salat, hovedret efter kokkens valg + 1 glas saft
SMØRREBRØD
HVERDAGE 11:00 til 15:00
FISKEFILET 32
KARTOFFEL 29
RIBBENSTEG 29
SOL OVER GODSBANEN 36
FORRETTER
HVERDAGE 11:00 – 21:00, LØRDAG 15.00 - 21:00
TARTELET 29
Dansk høne i tartelet, syltede svampe og persille
Eller...
Stegte svampe i fløde, syltede svampe og persille
KARTOFFEL/PORRE 21
Suppe med fløde, kartofler og porre.
Tilkøb bacon 15
TATAR 55
Okse/kalvetatar, brændt porreolie, syltede asier, syltede sennepsfrø og kartoffelchips
HOVEDRETTER
HVERDAGE 11:00 – 21:00, LØRDAG 15.00 - 21:00
RIBEYE 133
Rib-eye, kryddersmør, sprøde pommes, mayonnaise
FISK 129
Dagens fisk med syltede og bagte beder, peberbacon og sennepssmørsauce
GRIS 129
Øl-braiseret gris, kartoffelmos, ærtepure, bagte bælgfrugter
BYGOTTO 89
Perlebyg, svampe, syltede havtorn, persille og friskrevet ost
RIBBENSTEGBURGER 99
Gris, fermenterede rødkål, senneps-mayo og syltede agurker
INGRID BURGER 79
Bøf af Ingrid ærter, fermenteret rødkål, mayo, smørbønner og syltede rødløg
TILBEHØR
HVERDAGE 11:00 – 21:00, LØRDAG 15.00 - 21:00
Pommes frites 24
Brød med smør 20
Grøn salat med vinagrette 21
Fermenteringer og sylt 20
Dip, vælg mellem: aioli, chili mayo eller urte mayo 9
OST
HVERDAGE 11:00 – 21:00, LØRDAG 15.00 - 21:00
Lageret havarti med kiks og sødt 34
Blå kornblomst med kiks og sødt 31
Ravost med kiks og sødt 29
DESSERT
HVERDAGE 11:00 – 21:00, LØRDAG 15.00 - 21:00
ÆBLEKAGE 32
Æblekage, makroner, syltetøj og flødeskum
BRUNSVIGER 34
Brunsviger med skovmærke is
TIL DE SMÅ – kun til børn
HVERDAGE 11:00 – 21:00, LØRDAG 15.00 - 21:00
FISH N CHIPS 38
Indbagt fisk, pommes fritter, grønt, ketchup og remoulade.
KYLLING 45
Kylling, pommes fritter, grønt, ketchup og remoulade
FLØDEIS 21
Flødeis med karamelsauce
WEEKENDBRUNCH
LØRDAG OG SØNDAG 10:00 – 14:00
BRUNCHBUFFET 175
BRUNCHBUFFET MED DRIKKEVAREBUFFET 325
BRUNCHBUFFET
Egg Benedict – Engelsk muffin, hollandaise, pocheret æg og sprødt dansk landbacon
Egg Florentine – Pocheret æg, frisk dansk spinat, hollandaise og engelsk muffin
Friskbagte surdejsboller
Friskbagt rugbrød
Smør
Tre udvalgte danske oste
Crêpes med bærkompot
Hjemmelavet leverpostej med sprød bacon og svampe
Årstidens frugt
Sprøde rösti
Yoghurt med hjemmelavet Granola
To udskæringer af klassisk dansk charcuteri
Udvalg af syltede og fermenterede grøntsager
Grøntsags stænger med hummus lavet af danske bælgfrugter
Svampeterrine med fermenterede og syltede svampe
Bælgfrugtsalat med sæsonens friske grøntsager og bælgfrugter
Hjemmelavet æblekage
Tyndt skåret færøsk koldrøget laks
DRIKKEVAREBUFFET
Øko kaffe og the, appelsinjuice, æblemost, safter, danskvand, isvand og Cava fra egen import.
KAFFE/TE
Ingen mælk 15
Lidt mælk 20
Mere mælk 25
Meget mælk 30
Iskaffe 30
Kande kaffe 60
*Havremælk +5
Øko Te - sort, grøn eller bær 25
Varm Cocio m flødeskum 38
Kold Cocio 35
SODAVAND
Frem abrikos 0.25 cl 25
Frem Hindbær 0.25 cl 25
Coca Cola, Zero, Lemon, Fanta, Sprite, Tonic, Danskvand,
0.25 cl / 0.36 cl / 0.50 cl / 1 l
25 36 50 100
Vand
0.25 cl / 0.36 cl / 0.50 cl / 1 l.
10 15 20 35
SAFT
Søbogaard hyldeblomst 0.25 cl 25
Søbogaard Solbær 0.25 cl 25
JUICE
Æblemost fra Mariendal mosteri
0.25 cl / 0.36 cl / 0.50 cl / 1 l
25 36 50 100
Appelsin juice
0.25 cl / 0.36 cl / 0.50 cl / 1 l
25 36 50 100
ØL
Fadøl (Tuborg, Tuborg Classic, Blanc, IPA)
0.25 cl / 0.36 cl / 0.50 cl / 1 l
25 36 50 100
Brewmaster IPA 0.33 cl 33
Tuborg Sprød 0.33 cl 33
Tuborg Classic alkoholfri 0.33 cl 33
VIN
Husets hvid, rød, rosé eller bobler
0.15 cl / 0.75 cl 45 / 195
Hvid
Rudolf Rabl Riesling, Østrig
0.15 cl / 0.75 cl 80 / 375
Posta Piana Fiana Greco, Italien
0.15 cl / 0.75 cl 55 / 235
Rød
Sileo, Montsant Spanien
0.15 cl / 0.75 cl 75 / 355
Coteaux Bourguignons, Frankrig
0.15 cl / 0.75 cl 65 / 340
Bobler
AT Roca Cava, Penedes Spanien
0.15 cl / 0.75 cl 75 / 340
Gratiot Delugny Brut Reserve Champagne
0.75 cl 595
Natur
Fins Als Kullons 1.L, Penedés Spanien
1.L 480
SPRIT
Rom / Vodka / Gin / Snaps 40
Tilkøb opblanding 15
Aperol Spritz 55
Gin & Tonic 55
Original Daiquiri 55
GODSETS mocktail 45
Baileys 42
Portvin 45
Calvados 45
Castenschiold Rom 80