. . . FROKOST/AFTEN
MENUKORT
GODS tilbyder enkle, velsmagende og genkendelige retter lavet på så mange danske råvarer som muligt. Det betyder, at der vil være stort fokus på at bruge råvarerne, når de er i sæson, samt fermentering og syltning, så disse ingredienser også kan bruges når sæsonvarerne er små.
. . . HÅNDMADDER / 11:00 – 15:00
( mandag – fredag )
Vi anbefaler 3 stk. pr. person.
ÆGGEMAD
33
KARTOFFEL
33
HØNS
33
FISKEFRIKADELLE
36
FRIKADELLE
36
3 VALGFRIE HÅNDMADDER
89
. . . BAKKEMENU / 11:00 – 15:00
( mandag – fredag )
Husets sylt og fermentering, grøn salat, hovedret efter kokkens valg + 1 glas saft
119
. . . FORRETTER / 11:00 – 21:00
( lørdag 15:00 – 21:00 )
TATAR
Rørt med brændt tomat, syltede perleløg,
sommersalat og kartoffelchips
69
REJESALAT
Med sprød salat
42
MARINERET TOMAT
Med dansk friskostcreme og skovbærsirup.
38
KYLLINGESOUFFLE
Med urter, rabarberkompot, salat og croutons
42
. . . HOVEDRETTER / 11:00 – 21:00
( lørdag 15:00 – 21:00 )
BYGOTTO
Perlebyg, ærter og syltede løg
99
PORTOBELLO BURGER
Burger med friteret portobello og fermenteret kål
med mild chili
109
BLÅMUSLINGER
Dampet med hvidvin og danske urter
129
FRIKADELLEBURGER
Burger med frikadelle, syltede agurker, sprød rødkål
og brunsovs mayo
109
GRIS
Spoleben af gris med blomme BBQ og kål-slaw
136
RIBEYE
Med kryddersmør, sprøde pommes, mayonnaise
165
. . . TILBEHØR / 11:00 – 21:00
( lørdag 15:00 – 21:00 )
DIP
Aioli, chili-mayo eller urte-mayo
9
BRØD MED SMØR
25
GRØN SALAT MED VINAGRETTE OG SÆSONSYLT
25
POMMES FRITES
Med dip
38
SMÅ KARTOFLER
30
. . . KUN TIL DE SMÅ GÆSTER ( 0-12 ÅR ) / 11:00 – 21:00
( lørdag 15:00 – 21:00 )
FISH ‘N’ CHIPS
Indbagt fisk, pommes fritter, grønt, ketchup og remoulade.
43
KYLLING
Kylling, pommes fritter, grønt, ketchup og remoulade
52
FLØDEIS
Flødeis med karamelsauce
28
. . . OST / 11:00 – 21:00
( lørdag 15:00 – 21:00 )
LAGERET HAVARTI, KIKS OG SØDT
34
BLÅ KORNBLOMST, KIKS OG SØDT
31
RAVOST, KIKS OG SØDT
29
. . . DESSERT / 11:00 – 21:00
( lørdag 15:00 – 21:00 )
RØDGRØD
Med hyldeblomst/fløde iscreme
39
RABARBERDRØM
Blød kage med rabarberkompot og
frosting
37