DIN KLIMABEVIDSTE FROKOSTORDNING

Enkelt, naturligt og gennemsigtigt.

Vi er passionerede og dedikerede

DABBA betyder madkasse på hindi – hverken mere eller mindre. Når du ved det, tænker du måske, at det er et lidt uambitiøst navn til en moderne og visionær virksomhed som vores.

Men vi har valgt navnet, fordi det i al sin enkelhed rummer hele vores mission. Vi vil give så mange hårdt arbejdende mennesker som muligt de gode og ærlige daglige madoplevelser, som de fortjener.

I alt, hvad vi gør, lever vi efter det gamle mantra om, at ”What you see is what you get”. Det gælder ikke bare for den enkelte frokostordning eller frokostservering – det gælder også for os som virksomhed.

Hos DABBA er vi passionerede og dedikerede mennesker, der går op i detaljen fordi vi ved, at det er vigtigt.

Vi gør os altid umage for at være differentierede, relevante og inspirerende, og vi tror på enkelhed, naturlighed og gennemsigtighed i alt, hvad vi gør.

”WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET”

Derfor lader vi en gulerod være en gulerod. Vi trækker den op af jorden, når den er i sæson, og behandler den med den respekt, som en gulerod fortjener. Vi koger den ikke til ukendelighed eller udskifter den med industrielt behandlede erstatningsprodukter. Hvis guleroden er dyrket økologisk, er det naturligvis et plus, men det vigtigste er, at den er frisk, smager godt – og ikke er fløjet hjem fra Peru.

Hos DABBA fjerner vi bøvl, modstand og friktion i hverdagen. Men vi gør meget mere end det. Vi giver dig glæden ved måltidet tilbage, ved at levere simple, ærlige og veltillavede måltider, som holder hvad de lover.

DABBA er det rigtige valg for alle, der er trætte af karakterløse og fantasiforladte buffeter, hvor kvantitet og madspild erstatter kvalitet og madglæde.

Vi tror på, at mennesker ikke bare spiser for at blive mætte. Vi er også sultne efter sanseindtryk, overraskelser og fælles sociale oplevelser. Og for mange af os er der også en sammenhæng mellem det, vi tror på, og det, vi vælger at spise… Det skal der være plads til og mulighed for.

frokostordning

HVORFOR DABBA?

dabba-icon-lodret

INDIVIDUELLE VALG

dabba-icon-lodret

ZERO EMISSION

dabba-icon-lodret

30% Mindre Madspild

dabba-icon-lodret

Nem Administration

dabba catering

ENKELT, NATURLIGT & GENNEMSIGTIGT

1

bestil frokostordning dabba

Oprettelse

Aftale indgåes og alle i firmaet opretter en bruger via vores DABBA App eller på hjemmeside.

2

dabba app

Bestilling

Senest 24 timer før. Menuerne fremgår tydeligt og det er muligt at vælge forskellig menu fra dag til dag.

3

dabba cykeludbringning

Levering

I får leveret jeres mad efter aftale. Bor I i postnummer 8000 bliver det leveret med vores cykelbud.

4

Social dining

I er nu klar til at spise, social dining men stadig hver for sig. Hver enkelt person har fået lige præcis den ret de ønskede sig.

“At pakke sin Dabba op er som at pakke en madpakke op i folkeskolen, hvor mor havde skruet op for forkælelsen med en mælkesnitte, brikjuice og en lille god-dag-seddel. Det er en spændende oplevelse hver gang”

Julia / Landfolk

FÅ ET TILBUD

Kontakt os i dag, hvis I er interesseret i en frokostordning. Vi tilbyder også helt uforpligtende præsentationsmøder med gratis smagning. Her kan I se vores app, I kan smage maden og få svar på alle spørgsmål I kunne have. Vi håber I kan samle et lille frokostudvalg og så kommer vi med mad til jer samt gennemgår vores koncept.

Udfyld formularen herunder eller ring direkte til 53 86 16 83 i Aarhus og 31 32 18 79 i København.

DABBA åbner i København den 02. april 2024. I den anledning har vi et knivskarpt åbningstilbud, der kun gælder i København. Du kan derfor spare 25 % på din frokostordning til og med 31. maj!

"*" indikerer påkrævede felter

Gavekort til alle vores bedste venner

food family gavekort