Samarbejdspartnere

PURE DANSK

Vi samarbejder med Pure Dansk, som producerer danske, økologiske og bæredygtige bælgfrugter.

Bag Pure Dansk står Astrid og Malene Søgaard. De har i samarbejde med visionære landmænd sat sig for at dyrke bælgfrugter helt uden kunstgødning og pesticider.

I vores frokostmenuer anvender vi derfor bælgfrugter som er dansk produceret og så tæt på dig som overhovedet muligt for at skåne miljøet.

Besøg hjemmeside

FRA KÆRET

Siden foråret 2022 har Kasper produceret grøntsagsskud I Emmelev Kær på Djursland.
Kasper har muld under skoen og høns løbende frit rundt.
I Emmelev på Djurslund dyrker han de friske urter med kraft og pondus fra øko frø i øko kompost. Og hver uge bliver de høstet og leveret til fine restauranter på Djursland og i Århus. Siden årsskiftet har Kasper leveret forskellig slags mikrogrønt til Dabba’s køkkener. Vi bruger urterne som smagsforstærkere og pynt på retterne.

Sammen med Kasper finder vi nye og sjove veje mod flere bæredygtige og velsmagende måltider.

Besøg hjemmeside

DAKA REFOOD

Lad madresterne blive i emballagen.

Når vi siger “zero waste”, mener vi “zero waste”. Hvis du ikke kan spise op, skal du ikke smide maden ud. Tag det med hjem, eller put det i køleskabet og spis det som eftermiddagssnack. Har du stadig mad tilovers, skal du ikke smide det i skraldespanden. Lad madrester bliver i emballagen. Vi vil meget gerne have det med tilbage, for vi videreformidler det til vores dygtige samarbejdspartner DAKA Refood, der omdanner det til biogas og gødning med vores øvrige madaffald. Således sikrer vi, at energien udnyttes, og at de vigtige næringsstoffer kommer tilbage til jorden i form af gødning.

Du får mindre affald, og jorden får sine næringsstoffer tilbage.

Besøg hjemmeside

FÅ ET TILBUD

Kontakt os i dag, hvis de er interesseret i en frokostordning eller blot har spørgsmål.

"*" indikerer påkrævede felter

DABBA
Hverdage: 09:00 – 15:00
Stadion Allé
8000 Aarhus C

Grundet ekstreme stigninger i råvarerne til vores lille sted, ser vi os desværre nødsaget til at indføre et midlertidigt tillæg på 5% pr. transaktion. Vores leverandører har pt en gennemsnitlig stigning på 31% på samtlige varer, og strøm og transportudgifter er ligeledes steget voldsomt. Vi understreger, at dette blot er midlertidigt – men vi vil så gerne beholde vores sted, vores søde medarbejdere og glade gæster.

Vi håber på jeres forståelse og glæder os til, at verden snart er tilbage i god form.