DABBA FROKOSTORDNING

DABBA som frokostordning

Hos DABBA ønsker vi at udfordre den måde, vi tænker på frokostordninger. Vores mission hos DABBA er at være et alternativ til den traditionelle frokostordning i buffetform. Vi mener nemlig, at mængden og madspildet ved traditionelle frokostbuffetter ofte overskygger kvaliteten og nydelsen af maden.

Vores grønne værdier er en stor drivkraft for os. Vores frokoster leveres i genanvendelige tiffin madkasser, som kan bruges igen og igen. I samarbejde med DAKA REFOOD omdanner vi jeres frokostordnings eventuelle madrester til biogas og gødning.

Vores frokostordning tilbyder en mangfoldig oplevelse med minimum 9 forskellige retter, som varierer fra dag til dag. Vi værdsætter nemlig variation og tilpasning til sæsonens råvarer og den økologiske tilgængelighed af madvarer. Denne variation giver dig og dit firma muligheden for personlige valg og individuel tilpasning.

DABBAS gennemsigtighed

Hos DABBA tror vi på, at råvarer fortjener at blive behandlet med respekt. Vi mener, at der i en god frokost ordning skal bruges friske og sæsonprægede råvarer, som ikke skal skjules bag overtilberedning eller unødvendige tilførte komponenter.

Hos DABBA er din firma frokostordning nemlig lavet ud fra en ide om, at hvad du ser, er hvad du får. Derfor bestræber vi os efter at være fuldt ud transparente. Hvis man vælger en frokostordning hos DABBA skal det være nemt at gennemskue tingene. Det er vigtigt for os, at informationer omkring vores frokostordninger skal være tilgængelige og let læselige.

Dette gør vi tydeligt ved altid at skrive en ingrediensliste ved siden af de menuer vi tilbyder, samt at notere hvilke allegener menuen tilgodeser. Din bruger i vores app kan være indstillet med dine allergener, så du ikke vælger en ret, som du ikke kan tåle.

DABBAS App

DABBA’s koncept er enkelt: Virksomheder kan tilmelde sig frokostordningen, og enten centralt bestille til virksomheden eller medarbejderne laver et personlig valg, hvor de selv har valgt indholdet via en app. Her fremgår det tydeligt hvilke menuerne der er tilgængelige på den pågældende dag. På appen kan du ligeledes tilpasse dit frokostvalg ud fra eventuelle allergener.

Vi har en unik tilgang, hvor vores frokostordning varierer fra dag til dag, hvilket giver dig og dine medarbejdere mulighed for at vælge individuelt. Denne personlige valgfrihed betyder højere tilfredshed, mindre madspild og lavere omkostninger for din virksomheds firmafrokost.

DABBA bestræber sig på at producere frokostordninger til firmaer, som sætter det individuelle valg i fokus. Gennem vores app har den enkelte medarbejder mulighed for at tilpasse sin frokost efter eventuelle allergener eller præferencer såsom; vegetarisk, vegansk frokost, glutenfri, laktosefri mm. Din virksomhed kan altså dagligt tilpasse dine medarbejderes individuelle behov og præfærancer. Helt indtil kl. 14.00 dagen inden vi leverer kan medarbejderen selv ændre valg eller fravælge frokost helt. En virksomhed kan på et begrænset antal indtil kl. 08.00 på leveringsdagen lave ændringer.

ENKELT, NATURLIGT & GENNEMSIGTIGT

1

Oprettelse

Aftale indgåes og alle i firmaet opretter en bruger via vores DABBA App eller på hjemmeside.

2

Bestilling

Senest 24 timer før. Menuerne fremgår tydeligt og det er muligt at vælge forskellig menu fra dag til dag.

3

Levering

I får leveret jeres mad efter aftale. Bor I i postnummer 8000 bliver det leveret med vores cykelbud.

4

Social dining

I er nu klar til at spise, social dining men stadig hver for sig. Hver enkelt person har fået lige præcis den ret de ønskede sig.

DABBAS grønne værdier i din frokostordning

DABBA leverer klimavenlige frokostordninger, hvor vi sammen med jer som firma kan tage en aktiv rolle i at mindske vores CO2- fodaftryk.

Dabba arbejder med 5 primære bæredygtighedsprincipper:

  1.  Zero waste. Vi er nemlig en emballagefri frokostordning. Vores mad leveres i lækre tiffin bokse med tre rum af rustfri stål, som kan genanvendes uden værditab.
  2. Klimavenlig mad med inspiration fra Concitos “Den store klimadatabase”.
  3. Zero emission levering til arbejdspladsen med cykler og elbiler. Så ingen CO2-forbrug og brug af cykler hjælper trængsel i byen.
  4. Mindre madspild. Hele 30% mindre madspild end en traditionel frokostordning. Dabba kommer portionsanrettet fremfor som buffet.
  5. Zero waste. Alle madrester inkl. dem der efterlades i madkassen bliver genanvendt til biogas og gødning.

I samarbejde med DAKA REFOOD omdanner vi jeres frokostordnings eventuelle madrester til biogas og gødning. Vi ønsker blot at i lader eventuelle madrester blive i jeres DABBA- madkasser, og så sørger vi og DAKA REFOOD for resten. På denne måde sikrer vi i fællesskab, for at give jorden sine næringsstoffer tilbage. Faktisk belaster en DABBA frokostordning 30 % mindre, sammenlignet med en traditionel frokostbuffet, hvis det vurderes ud fra madspild. Derudover er denne procedure ligeledes med til at mindske jeres firma’s frokostordnings mængde af affald samt opvask, da vi oplever at rigtig mange spiser direkte fra kasserne maden leveres i fremfor på tallerken.

Vi arbejder lige nu på introduktion af afrapportering af Co2 og forbrug og ernærings indhold. Direkte data til den enkelte medarbejder, men også til brug i jeres virksomheds ESG-rapport.

dabba-icon-lodret

INDIVIDUELLE VALG

dabba-icon-lodret

ZERO EMISSION

dabba-icon-lodret

30% Mindre Madspild

dabba-icon-lodret

Nem Administration

Få et tilbud og en prøvesmagning

I bund og grund er vi hos DABBA overbevist om at kvalitetsråvarer og klimavenligt mad sagtens kan forenes uden at gå på kompromis med den gode madoplevelse. Med det som drivkraft ønsker vi at tilbyde ærlige og klimavenlige frokostordninger af høj kvalitet til dit firmas hårdtarbejdende medarbejdere.

Vi vil rigtig gerne tilbyde jer et møde hvor vi kan præsenterer os selv og vores frokostløsning. Her kan i se vores app, i kan smage maden og få svar på alle spørgsmål i kunne have. Vi håber i kan samle et lille frokostudvalg og så kommer vi med mad til jer samt gennemgår vores koncept.

"*" indikerer påkrævede felter

DABBA
Hverdage: 09.00 – 15:00
Stadion Allé 70
8000 Aarhus C

Gavekort til alle vores bedste venner