DABBA åbner i København, hold da fast vi glæder os!!

Særligt åbningstilbud i København

DABBA åbner i København den 02. april 2024. I den anledning har vi et knivskarpt åbningstilbud til dig. Vi vil gerne give dig 25 % på din frokost i hele april og maj måned, hvis du tilmelder dig vores frokostordning inden 02. april.

Vi har siden 2021 haft stor succes i Aarhus som frokostordning og catering leverandør og vi glæder os til at udvide glæden ved en grøn og sund frokostordning og levere flere måltider i vores genbrugelige Tiffin-kasser i København.

Hvis du vil have en frokostordning på din arbejdsplads, der går op i personligt madvalg, klimaaftryk, genanvendelighed, madspild og lokale råvarer, så er DABBA noget for dig og dine kolleger. Udfyld formularen i bunden af denne side, hvis du er interesseret i et tilbud og en præsentation.

DABBA - Din frokostordning i København

Hvad tænker du på, når du hører ordet ’frokostordning’? Oftest ledes ens tanker hen på den traditionelle kantineordning, som er uundgåelig at koble sammen med kø, madspild og et ikke varieret udvalg.

Hos DABBA ønsker vi at ændre dette. DABBA er det rigtige valg for alle, der netop er trætte af karakterløse og fantasiforladte buffeter, hvor kvantitet og madspild erstatter madglæde og kvalitet.

Vores frokostløsning leveres i genanvendelige Zero Waste tiffin-madbokse, som kan bruges igen og igen. Vi tager os af både levering og afhentning, hvilket betyder, at din arbejdsplads og kolleger kun behøver at fokusere på at vælge den ønskede ret til hver enkelt medarbejder på den pågældende dag.

Vi tilbyder op til ni forskellige menuvalg, som varierer dagligt hvilket giver din virksomhed mulighed for at skabe en personlig frokostoplevelse. I har nu muligheden for at samles om en smagfuld og personlig frokostoplevelse.

Vores levering i København

Hos DABBA tilbyder vi en mere miljøbevidst frokostordning med levering i København i samarbejde med By-expressen. By-expressen tilbyder den mest fleksible og miljøbevidste logistikløsning i København. Firmaet deler de grønne værdier DABBA inddrager i vores frokostordningsløsning.

Din frokost bliver leveret med ladcykler, som bidrager til både at mindske din frokostordnings Co2 aftryk og skaber mindre trængsel i den københavnske trafik.

DABBA fungerer således:

1

Oprettelse

Din virksomheds medarbejdere opretter sig som bruger på vores app

2

Bestilling

Her bestiller de den ønskede frokost ud fra dagens 9 valgmuligheder. Dette skal ske senest klokken 14.00 dagen inden levering og en administrator kan justere i antal helt indtil kl. 08.00 på dagen, vi leverer.

3

Levering

Efter aftale får I leveret jeres firmafrokost i København og omegn – enten med byexpressen eller en af vores elbiler.

4

Social dining

Jeres frokost er nu leveret i hver jeres tiffin-kasse. Når du er færdig med frokosten, lader du blot resterne blive i kassen. Vi afhenter kasserne dagen efter og sikrer genbrug af madresterne som bliver til gødning eller biogas.

Et varieret udvalg

I DABBA er vores mål at forny branchen indenfor frokostordninger. Give medarbejderen det daglige valg, højne tilfredshed og sundhed samt mindske co2 forbrug. Vi tilbyder dine medarbejdere muligheden for frit at vælge mellem ni forskellige retter, der varierer dagligt, hver dag. Retterne er tilrettelagt således, at der hver dag er flere muligheder – uanset din smag, om du har allergi, spiser vegetariske eller vegansk.

Vi giver også mulighed for ekstra tilkøb som f.eks. frugt, kage, brød, drikkevarer og meget mere, både til frokosten på arbejdet og til personligt forbrug, hvor der eksempelvis også kan bestilles aftensmad til privaten. I vores app kan den enkelte medarbejder nemt tilvælge disse ekstraydelser efter behov.

Som en del af vores indsats mod madspild, ønsker vi at gøre det personlige valg til en central del af din virksomheds frokostordning. Vi har erfaret, at denne personlige frihed øger tilfredsheden, reducerer madspild og mindsker omkostningerne for din virksomhed.

Det er medarbejderen selv, der har ansvaret for at vælge sin menu og for at afmelde den, hvis vedkommende en dag er ude af huset eller utilgængelig. Denne fleksibilitet er med til konkret at reducere madspildet markant i forhold til en traditionel frokostbuffet.

Portionsanretninger resulterer i langt mindre belastning sammenlignet med en konventionel frokostbuffet, og denne mindre mængde madspild skåner klimaet for unødigt co2 forbrug.

DABBAS grønne værdier

DABBA er en frokostordning og cateringleverandør som arbejder med 5 primære bæredygtighedsprincipper:
Vi prioriterer altid sæsonens råvarer, der hentes så tæt på vores lokation som muligt. Vi menuplanlægger ud fra en database som hedder Consito – Den store klimadatabase. Konkret betyder det at co2 tunge råvarer optræder mindre hyppigt, og vi arbejder i højrere grad med færre klimasyndere. Vi har opnået det bronzeøkologiske spisemærke (30-60 % økologi). Men for DABBA vægter vi klimaet, smag, kvalitet, friske produkter og lokal støtte, endnu højere.

  1. Zero waste. Vi er nemlig en emballagefri frokostordning. Vores mad leveres i lækre tifin bokse med tre rum af rustfri stål som kan genanvendes uden værditab.
  2. Klimabevidst mad med inspiration fra Concitos “Den store klimadatabase”. Med andre ord, ved at fokusere mere på færre råvarer, der skader klimaet, reducerer vi brugen af de allermest CO2-tunge råvarer.
  3. Zero emission levering til arbejdspladsen med cykler og elbiler. Det vil altså sige, at vores levering ikke indeholder co2 forbrug, og derudover også hjælper trængslen i den travle bymidte.
  4. Mindre madspild. Hele 30% mindre madspild end en traditionel frokostordning. Dabba kommer portionsanrettet.
  5. Zero waste. Alle madrester inkl. dem der efterlades i madkassen bliver genanvendt til biogas og gødning.

Vi prioriterer altid sæsonens råvarer, der hentes så tæt på vores lokation som muligt. Vi har opnået det bronze økologiske spisemærke (30-60 % økologi). Men for DABBA vægter vi klimaet, smag, kvalitet, friske produkter og lokal støtte, endnu højere.

Vi arbejder lige nu på introduktion af afrapportering af CO2 og forbrug-og ernæringsindhold, som både kan tilgås af den enkelte medarbejder, men også bruges i jeres virksomheds ESG-rapport. Vi har en ambitioner om at vores app, over en overskuelig fremtid kan trække tal til en ESG rapport.

DABBA’s ambition er at være den mest klimabevidste frokostordning, uden at gå på kompromis med kvalitet

Særligt åbningstilbud i København

DABBA åbner i København den 02. april 2024. I den anledning har vi et knivskarpt åbningstilbud til dig. Vi vil gerne give dig 25 % på din frokost i hele april og maj måned, hvis du tilmelder dig vores frokostordning inden 02. april.

Fra d. 02. april tilbyder vi derudover en prøvesmagning, hvor I kan smage på vores serveringer, og få svar på alle de spørgsmål i kunne have.

Udfyld formularen herunder, hvis du er interesseret i et tilbud og en præsentation, eller ring direkte til 31 32 18 79. Vi glæder os til at høre fra dig!

"*" indikerer påkrævede felter

DABBA A/S
Hverdage: 09.00 – 15:30
Emdrupvej 26
2100 København Ø