EN AF DE STORE MADAKTØRER

Spiselauget Event – nu On Grass Solution – har over det sidste årti positioneret sig som en af landets største aktører på madløsninger til festivaler, events og koncerter.

Alt fra en firmafrokost for 300 personer i uformelle rammer, til stadionkoncerter med 40.000 gæster, og byfester med 500.000 besøgende har vi været inde over.

TOTALLØSNINGER FRA A TIL Z

Gennem vores mange år på bagen har vi opbygget et virvar af samarbejdspartnere og erfaringer, så vi tilbyder også totalløsninger til større og mindre arrangementer uanset behov.

VIP-område, intern bespisning, bardrift, personale, vinbar med produkter fra egen import, madsalg, frivillighåndtering, atmosfære, kuratering af eksterne aktører, og vi kunne blive ved.

VI GØR EN DYD UD AF VORES BODER

Hvert event har unikke udtryk og visioner. Derfor er det vigtigt for os at arbejde tæt sammen med arrangørerne, for at imødekomme ønsker ift. produkter, bodsopbygning, miljø og skiltning. Vi gør en dyd ud af vores indsats, da vi ved det påvirker stemningen og indtrykket af pladsen. På produktsiden arbejder vi med solide ingredienser, er altid åbne for en dialog om produktudvikling og sortiment, og bruger helst økologiske råvarer.

Uden mad og drikke dur’ helten ikke – og takket være Spiselaugets fantastiske kompetencer, høj service, fleksibilitet og tilgængelighed på alle tider af døgnet, kan vi sige at Spiselauget i høj grad var stærkt medvirkende til at Aarhus 2017 Åbnings event blev en kæmpesucces.

Pia Buchardt
Specialkonsulent, Aarhus Kulturforvaltning