Aftenkort
Onsdag-Lørdag
Aftenkortet serveres fra kl. 17:30 til 21:00. Køkkenet lader det grønne være højt i hierarkiet på tallerkenen sammen med kød af bedste kvalitet. Vi bruger flittigt produkter fra Masvino Vinimport, hvor vi b.la. får vores spanske charcuteri fra, lækre olivenolie og delvis vores oste. Aftenkortet byder på flere forskellige retter. Har du allergi eller andre special ønsker, så spørg os – vi står gerne på hovedet for vores gæster.

SNACK OG SMÅRETTER
12:00 – 15:00 og 17:30 – 21:00
Surdejsbrød
Surdejsbrød med rørt smør
40,-
Øko fritter
Sprøde Øko fritter med chilimayo og ketchup
75,-
Snack
Oliven, røgede mandler, hjemmelavet kartoffelchips surdejsbrød med mayo og ristede padrons
125,-
Børnemenu
Sprød fisk eller kylling med gnavegrønt, øko pommes frites, dip og hjemmelavet ketchup 95,- tilkøb af øko is fra Skarø 45.-
Surdejsbrød & smør 40,- Oliven 35,-
Røgede mandler 45,- Grillet padrons 45,-
Forretter
Laks
Lokal røget laks, syrnet fløde skilt med urteolie, syltet grønt, frisée salat, dild og malt
125,-
Rose Crevette
Rose skaldrejer med citron og aioli, marinerede salat brød og smør
175,-
Blåmuslinger
Hvidvinsdampede limfjordsmuslinger, fennikel, grillet citron, salturt og et hav af urter. 150,- Tilkøb af øko fritter med chili mayo 55,-
Tatar
Tatar af frilandskvæg rørt på klassisk vis, hertil marinerede salater, grøn mayo, urter og sprød jordskok
125,-
Salat
Hjertesalat med sennepsvinaigrette, grønne bønne, tomat, oliven, æg og sprødt brød
145,-
Køkkenets 3 retters menu 400,-


Hovedretter
Blåmuslinger
Hvidvinsdampede limfjordsmuslinger, fennikel, grillet citron, salturt og et hav af urter. 150,- Tilkøb af øko fritter med chili mayo 55,-
Ribeye
250 gr Ribeye med sauce bearnaise, sprøde fritter, grillet løg, timian, bønner og marinerede salat
295,-
Frilandsgris
Kotelet af landgris med variation af blomkål og ærter, brunet smør, urter og små kartofler
225,-
Dagens fangst
Menuier stegt fiskefilet med brunet smørsauce, fennikel, hyben og gulerod samt masser af urter og små kartofler
190,-
Køkkenets 3 retters menu 385,-
Dessert
Bær
Danske bær i rødgrød med vaniljeis, brændt hvid chokolade, citrusurter og sprødt
95,-
Ost
3 slags gode oste med oliven og sødt
125,-
