Morgen

Serveres mandag til fredag

Morgenmad serverer vi fra kl. 10:00 til 12:00 alle hverdage. Med udgangspunkt i sæsonens råvarer laver kokkene friske salater, småretter, sandwiches og vegetariske retter. Vi supplerer gerne vores menuer med egenproduktion af charcuteri, eddike, frugt og most, som vores kolleger udvikler og forædler.

Brødhylden er fyldt med vores sortiment af økologisk bagværk og vi bager løbende hele dagen.

Morgenmad

Surdejsbolle
Økologisk surdejsbolle med øko smør og dansk øko ost.
35,-

Yoghurt
Økologisk yoghurt med sæsonens øko frugt- eller bærkompot og honningristede speltflager fra Helgenæs.
50,-

Lidt af det hele
Økologisk surdejsbolle, rugbrød, øko smør, frugt, marmelade, grønt, chokoladespread, dansk øko ost og charcuteri.
85,-

Spejlæg
To stk. øko spejlæg, ristede kartofler, padrons, tomat og avokado toppet med friske urter. Serveret med hjemmelavet chilisauce og tomatketchup, samt brød og smør.
85,-

Tilkøb af frilandsbacon
+30,-

Mød vores bedste venner