Frokost
Serveres mandag til søndag
Mandag til søndag fra kl. 12.00 til 15.00
Fra kl. 15:00 – 17:00 – spørg tjener efter udvalg
Med udgangspunkt i sæsonens råvarer laver kokkene håndmadder, småretter og meget mere. Vi supplerer gerne vores menuer med egenproduktion af charcuteri, eddike, frugt og most, som vores kolleger udvikler og forædler.
Brødhylden er fyldt med vores sortiment af økologisk bagværk og vi bager løbende hele dagen.

FROKOST
Håndmadder
Oksetatar
Røget mayo, sprøde chips og revet parmesan
65,-
Sennepssild
Friteret æg, løg, tørsaltet bacon
65,-
Nye Danske Kartofler
Purløgs mayo, syltede sennepskorn og hengemte tomater
65,-
Én af hver slags (3 stk. i alt)
175,-
FROKOST
Club Sandwich
Sandwich på surdejsbrød, med stegt kylling fra Hopballe Mølle, tørsaltet bacon, tomat, salat og karrydressing
105,-
Rørt Oksetatar
Rørt med løg, estragon, citronskal og æggeblomme.
Hertil sprød salat.
155,-
Tilkøb af fritter m. aioli +45,-
Rejemad
Smørstegt brød, håndpillede rejer vendt i dild, muslinge blanquette og fennikelcrudité
145,-
Linguine Pasta
Linguine med sommergrønt, urter, sauce på gammelknas og kærnemælk
175,-
Lundbergs Bouillabaisse
Fyldt suppe med smørdampet hvid fisk, kæmperejer, fennikelcrudité og urtesalat. Serveres med brød og aioli
205,-
Salat Chevre Chaud
Sprød salat med gedeost, syltede valnødder, pocheret pære og oliven. Serveres med brød
175,-
Indbagt laks
Laks indbagt i filodej med spinat, sommergrønt, hummersauce og små kartofler
225,-
Blåmuslinger
Line muslinger med tomatiseret smør, hvidløg, chili og friske urter
165,-
Tilkøb af fritter m. aioli +45,-
Til De Små
Dagens fisk eller kylling serveret med gnavegrønt, ketchup/ remoulade, kartofler eller fritter
95,-
