Frokost

Serveres mandag til søndag

Frokosten serveres fra kl. 12:00 til 15:00. Med udgangspunkt i sæsonens råvarer laver kokkene friske salater, småretter, sandwiches og vegetariske retter. Vi supplerer gerne vores menuer med egenproduktion af charcuteri, eddike, frugt og most, som vores kolleger udvikler og forædler.

Brødhylden er fyldt med vores sortiment af økologisk bagværk og vi bager løbende hele dagen.

SMÅRETTER OG SNACK

12:00 – 15:00 og 17:30 -21:00

Surdejsbrød
Surdejsbrød med rørt smør
40,-

Øko fritter
Sprøde Øko fritter med chilimayo og ketchup
75,-

Snack
Oliven, røgede mandler, hjemmelavet kartoffelchips surdejsbrød med mayo og ristede padrons
125,-

Børnemenu
Sprød fisk eller kylling med gnavegrønt, øko pommes frites, dip og hjemmelavet ketchup 95,- tilkøb af øko is fra Skarø 45,-

 

Røgede mandler
45,-

Oliven
35,-

Grillet padrons
45,-

Ost, oliven og brød
85,-

Frokost

Laks
Lokal røget laks, syrnet fløde skilt med urteolie, syltet grønt, frisée salat, dild og malt
145,-

Blåmuslinger
Hvidvinsdampede limfjordsmuslinger, fløde, fennikel, grillet citron, salturt og et hav af urter. 150,- Tilkøb af øko fritter med chili mayo 55,-

Rose Crevette
Rosè rejer med citron og Aioli, marinererede salater brød og smør
175,

Salat
Hjertesalat med sennepsvinaigrette, grønne bønner, tomat, kartoffel, oliven, æg, sprødt brød
145,-

Croissant
kyllingesalat rørt med sennep, urter og kørvel-mayo toppet med sprød bacon, tomat og karse hertil marinerede salater
125,-

Tartar
Tatar af frilandskvæg rørt på klassisk vis, hertil marinerede salater, grøn mayo, urter og sprøde pommes frites
195,-

Sandwich
Grillet kalkun, salat, semitørret tomat, løg, sylt og coleslaw i mild chili mayo
135,-

 

Håndmadder

Håndmadder 3 stk. 185,-

Kylling
Kyllingesalat, syltede svampe, sprød jordskok og Spirer fra Helgenæs
70.-

Kartoffel
Kartoffel, tomat, ristede løg, urter og grøn mayo
65,-

Fiskefilet & rejesalat
Sprød fiskefilet med spicy rejesalat, syltet grønt, dild, frisée salat og salturt
85,-