Åbningstider

01.04.25 – 22.06.25
Mandag: lukket
Tirsdag: 10-16
Onsdag: 10-16
Torsdag: 10-22
Fredag: 10-23
Lørdag: 10-23
Søndag: 10-16

Adresse

S. A. Jensens Vej 2-4,
8400 Ebeltoft

Menu

Skaldyrsfad Brasserie 1864

De lette retter

 

SKALDYRS “DOG”
Cremet dressing med krabbe & rejer, friterede løg og urtemayo.
145,-
RØRT OKSETATAR
Sennep, urter og sprødt
(+ Caviar, 85,-)
135,-
ROCKEFELLER ØSTERS
Sauce af smør, persille, grønne urter, brødkrummer, Vesterhavsost og grillet citron
3 STK. 150,-
6 STK. 250,-
PIL-SELV-REJER
Aioli, grillet citron og surdejsbrød
155,-
CAVIAR
10g Unika – caviar, blinis, creme fraiche og rødløg
185,-
GRATINERET KAMMUSLING
Rimmet kammusling, gratineret med røget Vesterhavsost, serveret med frisk agurk, dild og æble, hertil salat og sprødt brød.
175,-
SKALDYRSFAD
Østers, blåmuslinger, pil-selv-rejer, flodkrebs, argentinske rejer, krabbekløer, aioli, brød og citron.
Skal bestilles 3 dage i forvejen på telefon eller mail
Min. til 2 personer
399,-
pr. person

HJEMMEBAGT SURDEJSBRØD
med saltet smør fra Arla Unika

45,-
POMMES FRITES
med mayo
55,-
GRØN SALAT
med vinaigrette
35,-

Favoritter på surdej

 

REJEMAD
med håndpillede rejer, mayo, citron og dild
155,-
STJERNESKUD
Paneret rødspættefilet med håndpillede rejer vendt i citron og dild, hertil tomatmayonnaise, citronconfit og dampet hvidfisk (serveres kold).
245,-
FISKEFRIKADELLER
Flyvefiskens hjemmelavede fiskefrikadeller, grov remoulade og dild
145,-
COWBOY TOAST
Krydret oksekød med løgkompot, sennep, cheddar, chilisauce, revet Vesterhavsost og frisk trøffel.
225,-
Fregat burger Ebeltoft

De varme retter

DAGENS 3-RETTERS MENU
Spørg tjeneren
395,-
FISH N’ CHIPS
Paneret sejfilet med pommes frites, ærtepuré og grov sauce tartar
175,-

FREGAT-BURGER
200 g oksebøf, potato bun, syltede agurker, estragonmayo, rødløg, salat, tomat og cheddar.
Serveres med fritter og dip
Fås også med kylling

175,-

MOULES MARINIÈRES
Hvidvinsdampede blåmuslinger med confiterede tomater, pimentaspelette, fløde, løg, hvidløg og urter

(+ Pomfritter med Aioli, 30,-)

165,-

RØDSPÆTTEN
Meunierestegt rødspætte med råsyltede tyttebær, hertil brunet smør med saltede mandler, kapers og friske urter. Serveres med sæsonens grønt og kartofler.

(+ Caviar, 85,-)

250,-
TAGLIATELLE MED REJER OG LAKS
Frisk tagliatelle med store rejer, laks, grøn pesto, tomater og friskrevet Ravost
195,-
RIB-EYE
250 g rib-eye serveres med confiteret hvidløg, pommes frites og sauce bearnaise, hertil sprød salat.
295,-

Dessert

 

AFFOGATO
Vaniljeis, espresso fra Holy Bean
65,-
GAMMELDAGS ÆBLEKAGE 75,-
OSTE-TALLERKEN 95,-
PANDEKAGER
Med is og chokoladesauce
85,-
HANSEN-ØKO
Ispind
Vaffel
35,-
45,-

Børnemenu

 

FISH N’ CHIPS
Sejfilet, sprøde fritter, tatarsauce, ketchup eller remoulade
98,-
SPRØD KYLLING
Sprød kylling, kartofler, remoulade og gnavegrønt
98,-
BØRNEBURGER
Oksebøf, cheddar, syltede agurker, salat, ketchup og mayo.
Serveres med sprøde fritter og dip.
98,-

Morgen

 

Weekend-
Brunch

Drikkevarer

 

Gavekort til alle vores bedste venner

Forkæl en du holder af med en unik oplevelse hos én eller flere af vores familiemedlemmer i Food Family Group!

Mød vores bedste venner

dabba logo og ikon
lundberg spisehus logo
lundberg spisehus logo
pica pica logo
mas vino logo
on grass solution logo
on grass solution logo