Frokost

Serveres mandag til søndag

Mandag til søndag fra kl. 12.00 til 16:00
Fra kl. 16:00 – 17:00 – spørg tjener efter udvalg

Med udgangspunkt i sæsonens råvarer laver kokkene håndmadder, småretter og meget mere. Vi supplerer gerne vores menuer med egenproduktion af charcuteri, eddike, frugt og most, som vores kolleger udvikler og forædler.

Brødhylden er fyldt med vores sortiment af økologisk bagværk og vi bager løbende hele dagen.

FROKOST

Confiteret kylling
Kyllingeterrine med sortpebermayonnaise og hengemte tomater, toppet med sprødt kyllingeskind
60,-

Stegte sild
Serveret med bløde løg, syltede sennepskorn
og en frisk crudité af beder
60,-

Grillet rødbede
Med cremet gedeost, portvins-syltede valnødder
og maltjord lavet på øl.
60,-

Én af hver slags( 3 stk. i alt) 165,-

FROKOST

Havbars
Let saltet havbars med olivenolie, frisk peberrod
og fennikelcrudité
135 kr,-

Oksetatar
Sherry-vinaigrette, svampemayonnaise
og sprøde kartoffelchips med estragon
145,-

Linguine pasta
Ristede svampe dampet i hvidvin, frisk persille og citron,
toppet med pecorino
175,-

Lundbergs Bouillabaisse
Fisk og skaldyr serveret med aioli med safran, surdejsbrød, urtesalat og grøn olie
135,-

Salat Nicoise à la Lundbergs Spisehus
Med røget vagtelæg, oliven, ansjos, lynstegt tun og sprød surdej
125,-

Burger
Briochebolle med yoghurtmarineret kyllingoverlår, bacon, cheddar, pickles, salat og aioli. Serveres med pommes frites.
185,-

Til de små
Dagens fisk eller kylling serveret med gnavegrønt,
ketchup, kartofler eller fritter
95,-