Elegant & Velsmagende Nytårsmenu 2024

Vil du slippe for madlavning på årets sidste dag? Lad DABBA gøre arbejdet for dig! Med vores nytårsmenu skal du kun fokusere på at hygge med dine gæster. Vi sørger for en lækker nytårsmenu, der kræver minimal indsats fra din side – og som smager fantastisk!

4 retter: 465,- pr. kuvert

Menu - 2024

Forret
10 g ægte caviar i vaffelcones med mættet cremefraiche, skalotteløg, purløg, dild, citronskal og rød chili.

Mellemret
Asiatisk hummersuppe med skaldyrsdumplings, urter og aromatisk olie.

Hovedret
Oksemørbradsbøf med pomme duchesse med trøffel og vesterhavsost, portvinssauce
med tyttebær og syltet sennep, brændte løg, julienne efterårsgrønt.

Dessert
Kokoskage, ananas braiseret i rom, hvid chokolade og tonkacreme,
mørk karamel og granité af lime og mynte.

 

Se billeder af nytårsmenuen her.

Forret
Sprøde vaffelcones med majscreme med safran og morkler.

Mellemret
Misosuppe, dumplings med svampe og kimchi, aromatisk olie og urter.

Hovedret
Saltbagt og grillet selleri, pomme duchesse med trøffel og vesterhavsost,
confiteret kejserhat, sauce på grillede løg og urter, tyttebær, syltet sennep og urter.

Dessert
Kokoskage, ananas braiseret i rom, hvid chokolade og tonkacreme,
mørk karamel og granité af lime og mynte.

 

Se billeder af nytårsmenuen her.

Mellemret
Sprød butterdej med torskeceviche, urter og avocado creme: 85,00 kr. pr. person.

Natmad

Charcuteri med sortfodsskinke, serranoskinke, fuet pølse, spanske oliven,
saltede mandler og aioli: 95,00 kr. pr. person (brød købes separat).

Brød

Hjemmebagt økologisk surdejs kuvertbrød med græskarkernesmør: 25,00 kr. pr. person.

Oste

3 slags unikaoste med karamelliserede nødder og syltede abrikoser: 75,00 kr. pr. person.

kransekage

Hjemmelavet kransekage: 35,00 kr.

Caviar

10g ægte caviar: 145 kr. pr. person.

BOBLER
AT ROCA Reserva – Brut – Penedés. Pris: 160,00
Lavet på druerne Macabeu, Xa-rello og Parellada. Denne cava har en dejlig duft af æbler, kvæde og et hint vanilje. En suværen cava der kan måle sig med mange champagner.

Gratiot Delugny, champagne brut Reserve. Pris: 300,00
Klassisk champagne fra kommunen Crouttes Sur Marne. Flot aperitif og god til skaldyr.

Magnum Gratiot Delugny, champagne brut Reserve. Pris: 625,00
Klassisk champagne fra kommunen Crouttes Sur Marne. Flot aperitif og god til skaldyr.

Gratiot Delugny Millesime 2005, champagne brut Reserve. Pris: 400,00
Gratiot Delugny’s Brut Millésimé er fremstillet udelukkende på druen Chardonnay. Husets Millésimé vine lagres ”sur lie” i op til 7 år hvilket øger kompleksiteten. Forrygende flot årgangs Champagne. Den ekstra lange lagring har givet små fine bobler med et meget behageligt mousse. Strågul farve og fyldig smag.

HVIDVIN
Weingut Langduth – 2020 – Riesling – Tyskland. 150,00 kr.
Elegante smage af citrus og grønt æble, mandelblomst og aprikos. Syren er frisk, og eftersmagen er lækkert vedvarende. En perfekt gastronomisk vin.

RØDVIN
Barbera D’Alba Superiore – Italien. 200,00 kr.
Den er drevet af aromaer såsom brombær, marmelade og velkrydrede noter. Vinen er fyldig og elegant med en flot balance, et højt syreindhold og gode tanniner, der giver vinen en masse struktur og power der varer længe.

Forret
10 g ægte caviar i vaffelcones med mættet cremefraiche, skalotteløg, purløg, dild, citronskal og rød chili.

Mellemret
Asiatisk hummersuppe med skaldyrsdumplings, urter og aromatisk olie.

Hovedret
Oksemørbradsbøf med pomme duchesse med trøffel og vesterhavsost, portvinssauce
med tyttebær og syltet sennep, brændte løg, julienne efterårsgrønt.

Dessert
Kokoskage, ananas braiseret i rom, hvid chokolade og tonkacreme,
mørk karamel og granité af lime og mynte.

 

Se billeder af nytårsmenuen her.

Snacks
Sprøde vaffelcones med majscreme med safran og morkler.

Forret
Misosuppe, dumplings med svampe og kimchi, aromatisk olie og urter.

Hovedret
Saltbagt og grillet selleri, pomme duchesse med trøffel og vesterhavsost,
confiteret kejserhat, sauce på grillede løg og urter, tyttebær, syltet sennep og urter.

Dessert
Kokoskage, ananas braiseret i rom, hvid chokolade og tonkacreme,
mørk karamel og granité af lime og mynte.

 

Se billeder af nytårsmenuen her.

Mellemret
Sprød butterdej med torskeceviche, urter og avocado creme: 85,00 kr. pr. person.

Natmad

Charcuteri med sortfodsskinke, serranoskinke, fuet pølse, spanske oliven,
saltede mandler og aioli: 95,00 kr. pr. person (brød købes separat).

Brød

Hjemmebagt økologisk surdejs kuvertbrød med græskarkernesmør: 25,00 kr. pr. person.

Oste

3 slags unikaoste med karamelliserede nødder og syltede abrikoser: 75,00 kr. pr. person.

kransekage

Hjemmelavet kransekage: 35,00 kr. pr. person.

Caviar

10g ægte caviar: 145 kr. pr. person.

BOBLER
AT ROCA Reserva – Brut – Penedés. Pris: 160,00
Lavet på druerne Macabeu, Xa-rello og Parellada. Denne cava har en dejlig duft af æbler, kvæde og et hint vanilje. En suværen cava der kan måle sig med mange champagner.

Gratiot Delugny, champagne brut Reserve. Pris: 300,00
Klassisk champagne fra kommunen Crouttes Sur Marne. Flot aperitif og god til skaldyr.

Magnum Gratiot Delugny, champagne brut Reserve. Pris: 625,00
Klassisk champagne fra kommunen Crouttes Sur Marne. Flot aperitif og god til skaldyr.

Gratiot Delugny Millesime 2005, champagne brut Reserve. Pris: 400,00
Gratiot Delugny’s Brut Millésimé er fremstillet udelukkende på druen Chardonnay. Husets Millésimé vine lagres ”sur lie” i op til 7 år hvilket øger kompleksiteten. Forrygende flot årgangs Champagne. Den ekstra lange lagring har givet små fine bobler med et meget behageligt mousse. Strågul farve og fyldig smag.

HVIDVIN
Weingut Langduth – 2020 – Riesling – Tyskland. 150,00 kr.
Elegante smage af citrus og grønt æble, mandelblomst og aprikos. Syren er frisk, og eftersmagen er lækkert vedvarende. En perfekt gastronomisk vin.

RØDVIN
Barbera D’Alba Superiore – Italien. 200,00 kr.
Den er drevet af aromaer såsom brombær, marmelade og velkrydrede noter. Vinen er fyldig og elegant med en flot balance, et højt syreindhold og gode tanniner, der giver vinen en masse struktur og power der varer længe.

FAQ

Allergener Nytårsmenu.
Forret: Gluten, laktose, fisk
Mellemret: Fisk, skalddyr, gluten, laktose, selleri
Hovedret: Laktose, selleri, sennep, selleri
Dessert: Laktose, gluten, spiritus, ananas

Allergener Vegetarisk Nytårsmenu.
Forret: Gluten, laktose,
Mellemret: Gluten, selleri
Hovedret: Laktose, selleri, sennep
Dessert: Laktose, gluten, spiritus, ananas

Allergener Tilkøb.
Mellemret: Fisk, gluten, laktose
Brød: Gluten, laktose
Oste: Laktose, nødder
Kransekage: Gluten, laktose
Natmad: Æg, nødder
Caviar: Fisk

Når du henter din nytårsmenu, vil der være en QR-kode på indpakningen. Scanner du koden, får du vejledning til, hvordan du tilbereder og anretter din menu.

Afhentning
Afhentning i Aarhus sker den 31. december mellem kl. 11.00 og 14.00 på Stadion Allé 70, 8000 Aarhus C ved Ceres Park, hvor DABBA Arena ligger.

Afhentning i København skal foretages den 31. december fra kl. 11.00 til 14.00 på Emdrupvej 26, 2100 København.

Husk at oplyse dit ordrenummer ved afhentning. Har du bestilt alkohol, skal der vises ID ved afhentning.

Levering
Vi leverer i udvalgte postnumre i Aarhus med ladcykel i samarbejde med Velopak mellem kl. 10.00 og 13.00 den 31/12 med Velopak.

Vi leverer i udvalgte postnumre mellem 900 og 2900. Dette foregår via ladcykel mellem kl. 10.00 og 13.00 den 31. december med By-Expressen.

Hvis du ikke træffes på adressen eller telefonen, vil vi, hvis muligt, placere maden et sikkert sted og sende et billede som bekræftelse. Alkohol kan ikke leveres, men skal afhentes.

Du kan købe nytårsmenuen fra Dabba helt frem til d. 30 december – eller så længe lager haves.

Vi laver kun et vist antal nytårsmenuer, og melder udsolgt så snart den sidste menu er solgt

Se billeder af Nytårsmenuen her

Klassisk
10g ægte caviar i vaffelcones med mættet cremefraiche,
skalotteløg, purløg, dild, citronskal og rød chili.

Vegetar
Sprøde vaffelcones med majscreme
med safran og morkler.

Klassisk
Asiatisk hummersuppe med skaldyrsdumplings, urter og aromatisk olie.

Nytårsmeun 2024 forret

Vegetar
Misosuppe, dumplings med svampe og kimchi, aromatisk olie og urter.

Nytårsmeun 2024 vegetar forret

Klassisk
Oksemørbradsbøf med pomme duchesse med trøffel og vesterhavsost, portvinssauce med tyttebær og syltet sennep, brændte løg, julienne efterårsgrønt.

Vegetar
Saltbagt og grillet selleri, pomme duchesse med trøffel og vesterhavsost, confiteret kejserhat, sauce på grillede løg og urter, tyttebær, syltet sennep og urter.

Klassisk & Vegetar
Kokoskage, ananas braiseret i rom, hvid chokolade og tonkacreme, mørk karamel og granité af lime og mynte.

Dessert

Kransekage, caviar eller noget at skåle med?

Hvis du ønsker at gøre din nytårsmenu ekstra speciel, har vi flere lækre tilvalg. Tilføj en ekstra mellemret med sprød butterdej og torskeceviche, eller forkæl dine gæster med charcuteri til natmaden. Du kan også byde det nye år velkommen med vores hjemmelavede kransekage, perfekt til midnatsskålen.

For at fuldende din nytårsaften har vi udvalgt 5 vine – hvid, rød og bobler – som passer perfekt til menuen. Spar turen til vinhandleren, og tilkøb vinene direkte, når du bestiller din DABBA nytårsmenu.

Se alle de lækre detaljer om vine og tilkøbsmuligheder i menusektionen ovenfor.

Hvem er DABBA?

DABBA leverer frokostordninger i Aarhus og København, der både er klimabevidste og personlige.

Vores frokost leveres i zero waste tiffin-madkasser, som vi henter og bringer tilbage for jer. Medarbejderne vælger deres ønskede ret på forhånd – ingen buffet, kun den ret, de har valgt. Vores frokostordning varierer dagligt, hvilket giver virksomheder mulighed for at vælge individuelt. Denne personlige valgfrihed har vist sig at øge tilfredsheden, reducere madspild og sænke omkostningerne for virksomheden.

Vi tror på enkelhed, naturlighed og gennemsigtighed i alt, hvad vi gør.

Log ind

Mistet din adgangskode?

Opret en kundekonto?