Nytårsmenu fra Spiselauget
Lad Spiselauget stå for maden til din nytårsaften!
Vi har sammensat en skarp nytårsmenu til kun 295,- pr. kuvert. Du kan vælge mellem en klassisk eller vegetarisk version – begge er skabt med kærlighed til smag og kvalitet. Vi tilbyder derudover også lækre tilkøb som kan sætte prikken over i’et på din nytårsmenu!
Det bliver ikke nemmere: Vi forbereder maden for dig, og sørger for at guide dig til at gøre nytårsmenuen helt klar derhjemme. Perfekt til en nytårsaften, hvor du bare skal fokusere på at have en festlig og hyggelig aften med venner eller familie.
Hvis menuen skal have et ekstra touch af nytår, kan du både tilkøbe mellemret, en halv hummer eller en omgang ægte caviar med blinis til.
Nytårsmenuen kan senest bestilles d. 30.12. kl. 12:00 eller så længe lager haves.
Se vores menuer og tilkøb herunder
Den klassiske nytårsmenu
Forret: Hummerbisque med mørksejsterrin, crouton vendt i urter og urteolie.
Hovedret: Okseribeye, rødvinssauce, radicchio (julesalat), pommes gratin og flowersprout.
Dessert: Brownie, skovbærkompot, krystalliseret hvid chokolade og tuile.
Mellemret (tilkøb):
Rejetærte med spinat og blomkål, toppet med ricottacreme 75,-
295,- pr. kuvert.
Den vegetariske nytårsmenu
Forret: Græskarsuppe med ristede pinjekerner, croutoner vendt i urter og urteolie.
Hovedret: Svampe- og valnøddepaté med misosauce, pommes gratin og flower sprouts.
Dessert: Brownie, skovbærkompot, krystalliseret hvid chokolade og tuile.
Mellemret (tilkøb):
Blomkål- og spinattærte med ricottacreme 75,-
295,- pr. kuvert.
Tilkøb
Halvhummer med salat og aioli 165,-
10 g kaviar med blinis, cremefraiche og skalotteløg 145,-
Mellemret:
Rejetærte med spinat og blomkål, toppet med ricottacreme 75,-
Mellemret (vegetar):
Blomkål- og spinattærte med ricottacreme 75,-
Det praktiske
Nytårsmenuen kan senest bestilles d. 30.12. kl. 12:00 eller så længe lager haves.
Menuen bliver tilberedt og pakket, så du blot skal stå for den sidste tilberedning og anretning af menuen hjemme i dit eget køkken. Når du henter din menu, vil der følge en grundig tilberedningsvejledning, som du blot skal følge.
Menuen skal afhentes d. 31.12 mellem kl. 10.00 og kl. 14.00 på Spiselauget, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C, Indgang 3A eller 3H.