KOLO - VEGETAR RESTAURANT I AARHUS

Her på Kolo elsker vi grønne serveringer! Vores lille biks er en vegetarisk restaurant beliggende på Guldsmedgade i Aarhus C. Vi kreerer lækre grønne retter fra et køkken, der primært er vegetarisk, dog med enkelte elementer af kød.

Det er vigtigt for os at den smule kød vi spiser kommer fra et dyr, der har haft et godt og økologisk liv. Derfor får vil alt vores kød fra lokale samarbejdspartnere. Troldgaarden, som er en lille familiegård 30 km syd for Århus, er én af disse samarbejdspartnere.

Vores 5-retters menu ‘Full Flight” er altid vegetarisk og også her er kødet et tilvalg!

I baren kan du nyde forskellige naturvine fra hanen. Drikkevarer fra fustager er nemlig mindre miljøbelastende, da flaskerne er taget ud af regnestykket. Vi importerer selv en masse vin direkte fra bonden. Det gør at vi kan have et unikt drikkevarekort, være lidt gode ved vores kære klode og så ser det mega fedt ud!

Et mindset som i en kolonihave
Navnet Kolo er en forkortelse af ”kolonihave”.
Et stykke land som for den travle byborger fungerer som tilflugtssted. Her kan man ånde frit, åbne en vin, dyrke jorden og få en snak over hækken med dem ved siden af. I kolonihaverne hersker en særlig sindsstemning, som inviterer til nærvær, omtanke og interesse for alt imellem himmel og jord. Det er netop denne stemning, vi forsøger at indkapsle i vores restaurant i Guldsmedgade.

Vi afholder også meget gerne jeres arrangement i eller ud af huset tilpasset præcist hvad I står og mangler!

Kontakt info@koloaarhus.dk for et tilbud.

Fest på Kolo?

Vi kan klare det meste!
Smid os en besked.

Navn(Påkrævet)
Har du spørgsmål, så skriv til os.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Gavekort til alle vores bedste venner

Vi har slået os sammen med vores bedste venner fra branchen om en ny gavekort løsning. Vi har gjort det muligt for dig at give et gavekort der kan bruges på alle de fedeste restauranter i byen.

gavekort til restauranter i aarhus og ebeltoft