Et spisehus, hvor kultur, mad og mennesker mødes.

Velkommen til Spiselauget

Spiselauget udgør et fællesskabende centrum på Godsbanen, hvor over 100 entreprenante virksomheder har hjemme. Spiselaugets kerneydelse er at servicere både husets interne brugere og byens borgere med enkel og velsmagende mad. Vi er inspireret af det engelske begreb Gastro Pub, som er en forkortelse af Gastronomy og Public House – et åbent og folkeligt spisehus, hvor kultur, mad og mennesker kan mødes.

Vores menuer

Cafékort

Mandag – fredag: 09.00 – 17.00

Brunch

Aftenkort

Mandag – lørdag: 17.00 – 21.00

Social dining hos Spiselauget

Weekendbrunch

Lørdag & søndag: 10.00 – 14.00

2
Jul på Spiselauget

Møder og konferencer

Spiselauget ligger i hjertet af Aarhus, med nogle af byens bedste parkeringsmuligheder. Vi varetager alt fra små møder, til store konferencer og firmafester. Intet er for stort eller for småt.

Vi kan sammensætte forplejning efter behov og ønske. Vi afholder hver dag møder og konferencer så vi har stor ekspertise med dette. Godsbanen råder over professionelt AV-udstyr samt lokaler der kan huse op til 900 deltagere. Vi bestræber os på at lave bæredygtige løsninger hvor høj kvalitet er en mærkesag. Ønsker I at afholde konferencen et andet sted end Godsbanen, leverer vi også catering ud af huset.

Det sker på Spiselauget

Se events på Spiselauget

Fællesspisning

Konfirmation på Spiselauget

Fest, nytår, århus, godsbanen, drinks, bobler, menu

Barnedåb hos Spiselauget

Drikkekort

Gavekort til alle vores bedste venner