ALT DET GODE TIL GANEN

Om det er en funky naturvin som velkomstbobler, cocktails på egne opskrifter eller en klassisk Gin & Tonic, så kan vi være behjælpelige. Med egen import af konventionelle- og naturvine, bobler og spanske delikatesser har vi et bredt udvalg til alle aldre og smagsløg.

Sammen med vores venner KOLO, MasVino Vinbodega og Pica Pica har vi leveret forskellige bar-konceptløsninger til tørstige folk på landets festivaller, firmafester og kulturevents. Vi kan skræddersy barerne efter eventets behov og stemning.

VEGANSKE GLÆDER

Det kan ikke være gået nogens næse forbi, at flere og flere efterspørger veganske og vegetariske behov. Det er vi glade for, da det giver os mulighed for at udvide, udvikle og finjustere vores viden og produkter. Siden Food Family har en række restauranter, har vi også en lille hær af kokke, som kan løse alle kostbehov, uanset om det er lækker streetfood, buffet, eller en 3-,5- eller 7-retters menu.

MEATLOVERS

Da vi startede med at være på events og festivaler for 10 år siden, var det de klassiske retter, som solgte. Det har givet os en hulens masse erfaring og viden om, hvordan man laver den helt rigtige flæskestegssandwich, burger, fish&chips, stor buffet, tallerkenanretninger, åben grill mv. Vi er altid klar på at udvikle nye produkter, så tøv endelig ikke med at tage en dialog med os om jeres behov og ønsker – vi er sikre på, at resultat bliver godt uanset hvad.

DIVERSE KOSTBEHOV OG ALLERGENER

DABBA’s frokostordning forholder sig dagligt til folk med kostbehov og allergener, så det er ikke uvant for os at navigere i. For os er det underordnet om der er tale om én eller mange gæster som har unikke kostbehov – uanset om det er allergi overfor bælgfrugter, ananas, gluten, laktose, kosher osv.

Vi kan og vil løse det hele, så alle får en god oplevelse hvor der er kælet for råvarerne.

TOTALLØSNINGER

Vi kan det hele, for at sige det mildt. Om det er en konference, firmafest, catering, vinbar, barsalg, madboder eller andet, så er vi klar på at lege!
Vi kan også varetage kontakten til andre aktører såsom fotografer, musikere, udsmykning, bartendere, lys- og lydfolk osv.
Prik os endelig på skulderen, så vi kan tage en uforpligtende snak om jeres ønsker og visioner!

Uden mad og drikke dur’ helten ikke – og takket være Spiselaugets fantastiske kompetencer, høj service, fleksibilitet og tilgængelighed på alle tider af døgnet, kan vi sige at Spiselauget i høj grad var stærkt medvirkende til at Aarhus 2017 Åbnings event blev en kæmpesucces.

Pia Buchardt
Specialkonsulent, Aarhus Kulturforvaltning