Julefrokost ud af huset

Julefrokost på Lundbergs Spisehus

Skal julefrokosten være noget særligt i år, så laver Lundbergs Spisehus i Ebeltoft gerne maden. Vi serverer klassiske juleretter med fokus på smag, kvalitet og lokale råvarer. Det er uanset om du vil ud at spise i Maltfabrikkens stemningsfulde omgivelser, eller du foretrækker at holde julefrokosten i hjemmet. 

Både vores lille og store julefrokost-menu kan nemlig også bestilles ud af huset. Se menuerne og priser længere nede på denne side.

Det praktiske:

Kontakt os på telefon eller mail senest 3 dage inden du skal bruge menuen. Du skal minimum bestille til 10 personer.

Maden skal afhentes på Lundbergs Spisehus, og kan både afhentes varm og klar til severing, eller med instruktioner til hvordan du laver den allersidste tilberedning og opvarmning hjemme hos dig. I forbindelse med din bestilling, aftales et afhentningstidpunkt. Maden kan afhentes mellem kl. 11.00 og 17.30.

Maden anrettes i service, der skal leveres tilbage til Lundbergs Spisehus efter brug. Sammen med maden får i en liste over antallet af skåle og fade, så i har et nemt overblik over hvad der skal leveres tilbage.

Lundbergs lille julefrokost menu

Serveres som delemad på bordene. 

  • Æg og rejer med mayonnaise og karse

  • Marinerede sild med løgringe og dild

  • Stegt fiskefilet med grov remoulade og grillet citron

  • Confiteret andelår med rødkål og julesovs

  • Kogte kartofler med laurbærblade og havsalt

  • Grov grønkål med andefedt, æble og hindbær

  • Klassisk risalamande med sukkerristede mandler og kirsebærsauce

Serveres med brød og smør.

300,- kr. pr. pers.

julefrokost ebeltoft

Lundbergs store julefrokostmenu

Serveres som delemad på bordene. 

  • Æg og rejer med mayonnaise og karse

  • Marinerede sild med løgringe og dild

  • Koldrøget laks med rævesauce og urtesalat

  • Stegt fiskefilet med grov remoulade og grillet citron

  • Julemedister med grønkålssalat og tyttebær

  • Confiteret andelår med rødkål og julesovs

  • Flæskesteg med brunede kartofler

  • Kogte kartofler med laurbærblade og havsalt

  • Grov grønkål med andefedt, æble og hindbær

  • Klassisk risalamande med sukkerristede mandler og kirsebærsauce

Serveres med brød og smør.

450,- kr. pr. pers.