JULEFROKOKST 2023

LULA er beliggende i unikke omgivelser på den gamle lystbådehavn i Aarhus. Her er der havkig, lys og farverig indretning kombineret med rustik og maritim stemning. En afslappet stemning vil sænke sig over jer, lige så snart I træder op ad trappe og smagen af sol og sommer vil ramme jer.

Vi på LULA vil gøre jeres store dag helt særligt. Sammen planlægger vi festen, så jeres ønsker, drømme og behov bliver opfyldt.  Vi vil sammen med jer gøre ideer og drømme til virkelighed, så I får en fest I aldrig vil glemme. Vi tager os ad alt fra start til slut. I skal blot komme og nyde festen.

 

Leder du efter lidt noget andet end nedenstående, så tøv ikke med at kontakte os på selskaber@restaurantlula.dk

 

Alle priser er ekskl. Moms.

 

Vi er fuldt booket d. 24.11 og 01.12

MAD OG DRIKKE

Mulighed 1 – LULA LUX
Kl. 18.00-02.00 (8 timer)
Velkomst bobler
Saltede mandler og oliven

LA LULA FAMILIA: 9, serveringer som sender jer på en rejse igennem vores menukort. Består af både grønt, fisk/skaldyr og kød.

Ad libitum hvid- og rødvin, øl og sodavand
Long drinks i 4 timer (4 slags med start efter maden)

999,-

 

Mulighed 2 – LULA DOBBELT LUX
Kl. 17.00-03.00 (10 timer)
Velkomst bobler
Saltede mandler, rejechips med tomat støv & oliven

LA LULA FAMILIA: 9 serveringer, som sender jer på en rejse igennem vores menukort. Består af både grønt, fisk/skaldyr og kød.

Ad libitum husets rød- og hvidvin, øl og sodavand
Long drinks i 5 timer (4 slags med start efter maden)

Natmad

1199,-

 

TILKØB
Natmad, byg-selv-burger m. salat, trøffel mayo og sylt 92,-
Natmad, byg-selv-hotdogs m. det hele 68,-
Natmad, udvalg af gode pølser og oste m. tilbehør 104,-
Ekstra time ad libitum 76,-
Avec til kaffen 3 cl.: 52,-
Avec til kaffen fl. 0,7l.: 640,-
Pure shots 0,2cl.: 32,-
Pure shots 0,7L.: 640,-

Alle priser ekskl. Moms

PYNT OG OPDÆKNING

Da restauranten har så meget stemning og små finurligheder, dækker vi ikke normalt op med hvide duge. Vi har heller ikke julepynt men alt kan lade sig gøre efter jeres behov.

 

Opdækning med hvide duge 35,- pr. pers.

Simpel julepynt på bordene fra 3.000,-

Det lidt større julepynts sæt fra 8.000,-

 

I kan sætte jeres eget præg ved selv at komme med pynt som vi gerne hjælper med at sætte op. Der kan komme en merpris på afhængigt af omfanget af pynt og tiden det tager at sætte op.

 

Alle priser er ekskl. Moms.

LULA
LULA

LOKALET OG TERASSEN

Restauranten emmer af sydeuropæisk stemning. LULA betyder blæksprutte på portugisisk og navnet giver meget mere mening, når du er gået op ad trappen og trådt ind i restauranten. For her fylder maleriet af en stor blå blæksprutte begge endevægge. Restauranten har en gennemgående gul farve på vægge, stole og på vores terrasse.

Restauranten kan rumme op til 80 gæster indenfor. Der er nogle runde borde, som står fast i restauranten, og  bliver en del af den samlede bordplan.

Terrassen har siddepladser til 100 gæster, og der er samtidig god ståplads og loungemøbler. På terrassen er der en markise, som kan beskytte mod regn og vind.

Vi har ikke projektor, lærred og andet IT-udstyr. Dette er noget, som skal lejes ind udefra efter jeres behov og ønsker.

BOOKING-
BETINGELSER

Alle priser er ekskl. Moms.

VED BOOKNING AF RESTAURANTEN

For at få restauranten for sig selv, skal der bookes til minimum 40 personer. Vi kan sagtens have jer til julefrokost sammen med andre, hvis I er under 40 personer.

Ved bekræftelse af bookingen skal der betales et depositum minimum 6 måneder inden arrangementet eller på dagen for bekræftelsen, hvis arrangementet er tættere på end 6 måneder. Vi holder ikke lokalet og datoen til jer, inden beløbet er betalt.

Beløb:12.000, –

Dette beløb fratrækkes det samlet beløb af arrangement efter afholdelse.

BESTILLINGSBETINGELSER / ANTAL

Ved aflysning inden 180 dage til arrangementet tilbagebetales depositum på 12.000, – hvis dette er blevet betalt.

Ved aflysning under 60 dage til arrangement start vil I blive opkrævet for 20% af beløbet til mad og drikke samt vi beholder de 12.000, -.

 

Ved aflysning under 30 dage til arrangement start vil I blive opkrævet for 50% af beløbet til mad og drikke samt vi beholder de 12.000, -.

Ved aflysning under 14 dage til arrangement start vil I blive opkrævet for 100% af beløbet til mad og drikke samt vi beholder de 12.000, -.

 

7 dage inden arrangement start skal vi bruge det endeligt antal, som også bliver det I bliver faktureret for. Herefter vil I blive opkrævet fuld pris ved en aflysning. Dette skal ske skriftligt til mail: selskaber@restauratlula.dk

 

Det er ej heller muligt at nedjustere antallet. Opjusteres antallet pålægges der 25% af prisen på varen i ekstra håndteringsgebyr (dette er kun muligt indtil 3 dage forinden, herefter er det ikke muligt længere).

 

Øvrige omkostninger ved bestilling fra eksternt firma, fx musiker, selfie boks, pynt, bar setup, leje af borde etc. vil blive faktureret 100% til jer efter deres afbestillingsbetingelser.

Endeligt antal skal ske skriftligt på mailen selskaber@restauratlula.dk

LULA
LULA

BOOKING-
BETINGELSER

LOKALET

I har adgang til lokalet 30 min. Før. Ønskes der adgang til lokalet før, påregnes der ekstra lokaleleje. Dette er også inklusive opstilling af diverse udstyr, maskiner, musik etc.

Opdækning er ved de eksisterende borde i restauranten og terrassen. Ved yderligere udsmykning/pynt udregnes tilbud på opsætning og eventuel varighed af forlængelse af lokaleleje ud fra behov og ønsker.

PARKERING

Der er parkering rundt omkring LULA. Alle pladser er mod betaling og kan betales via automat ude på p-pladserne. Efter først til mølle.

KONTAKT PÅ DAGEN

Har du behov for at komme i kontakt med os på dagen dit arrangement afholdes, skal du ringe direkte til vores restaurant på tlf.: 6145 4563.  Mails ses og besvares ikke efter fredag kl. 12:00 og indtil mandag kl. 10:00.

MUSIK OG UNDERHOLDNING

Musikere har adgang til lokalet 2 timer før arrangement start. Ønskes der adgang til lokalet før, påregnes der ekstra lokaleleje. Dette er også inklusive opstilling af diverse udstyr, maskiner, musik etc.

Musik forplejning:
– Musikermad (godt mættende hovedret) 175,- pr. pers.
– Soda/safte, øl, vin, spiritus etc. faktureres efter forbrug.
– Er der specielle ønsker (i form af en rider) fra musiker, viderefaktureres disse direkte til jer. Disse skal være i vores hænder senest 30. dage før afvikling.

Kontakt os på:

SELSKABER@RESTAURANTLULA.DK

Kystpromonaden 5
8000 Aarhus C.