Vinterhverdag på LULA

Den her menu er en rigtig hverdagsvinder. Det er så dejligt nemt.

Vi ved præcis hvad du gerne vil have – og du ved præcis hvad du får. Der er ikke så meget at tage stilling til, og det kan du virkelig godt lide, specielt på en hverdagsaften. Du kan bare være sikker på, at du får varm mad og et kulinarisk kram onsdage og torsdage i februar og marts – bortset fra uge 7, hvor vi holder Dinnerdays.

Du får fire serveringer – og brød til. Et lækkert stykke kød, masser af grøntsager og masser af velsmag. Og hvis du hellere vil have fisk end Rib-eye, så finder vi ud af det.

Det er nemt, lækkert og ligetil – som at få vasket tøj hos mor.

Vinterhverdag menu

Vinterhverdag-menuen består af:

Rib-eye, pebersauce, konfiterede hvidløg

Stegte blomkål, blomkålspure, mandler

Friterede svampe, tahin-dip

Cremede gulerødder, timian, parmesan

Brød, olivenolie

Pris: 189,- kr.