HOLD BRYLLUP PÅ LULA

LULA er beliggende i unikke omgivelser på den gamle lystbådehavn i Aarhus. Her er der havkig, lys og farverig indretning kombineret med rustik og maritim stemning. En afslappet stemning vil sænke sig over jer, lige så snart I træder op ad trappe og smagen af sol og sommer vil ramme jer.

Vi på LULA vil gøre jeres store dag helt særligt. Sammen planlægger vi festen, så jeres ønsker, drømme og behov bliver opfyldt.  Vi vil sammen med jer gøre ideer og drømme til virkelighed, så I får en fest I aldrig vil glemme. Vi tager os ad alt fra start til slut. I skal blot komme og nyde festen.

Priser for 2023 og 2024 ved minimum 50 gæster

 

Kontakt os på:

selskaber@lulaaarhus.dk

eller udfyld formularen herunder:

MAD OG DRIKKE

Minimum 60 gæster

Mulighed 1 – LULA LUX
Kl. 18.00-02.00 (8 timer)
Velkomst bobler
Saltede mandler og oliven

LA LULA FAMILIA: 9 serveringer, som sender jer på en rejse igennem vores menukort. Består af både grønt, fisk/skaldyr og kød.

Ad libitum husets hvid- og rødvin, øl og sodavand
Long drinks i 4 timer (4 slags med start efter maden)

1299,-

Mulighed 2 – LULA DOBBELT LUX
Kl. 17.00-03.00 (10 timer)
Velkomst bobler
Saltede mandler, rejechips med tomat støv & oliven

LA LULA FAMILIA: 9 serveringer, som sender jer på en rejse igennem vores menukort. Består af både grønt, fisk/skaldyr og kød.

Ad libitum husets rød- og hvidvin, øl og sodavand
Long drinks i 5 timer (4 slags med start efter maden)

Natmad

1549,-

Mulighed 3 – KLASSISK BRYLLUP
Kl. 17.00-03.00 (10 timer)
Velkomst bobler
Saltede mandler, rejechips med tomat støv & oliven

Appetizer efterfulgt af 3-retters menu

Ad libitum husets rød- og hvidvin, øl og sodavand
Long drinks i 5 timer (4 slags med start efter desserten)

Natmad

1599,-

RECEPTION 
Små hapsere + 2 timers kaffe, the, øl, vand og vin 195,-

TILKØB
Ekstra time ad libitum 95,- pr. pers.
Avec til kaffen 3 cl.: 65,-
Avec til kaffen fl. 0,7cl.: 800,-

PYNT OG OPDÆKNING

Da restauranten har så meget stemning og små finurligheder, dækker vi normalt ikke op med hvide duge. Vi kan dog altid sammen finde en løsning, der passer lige til jer.

 

Opdækning med hvide duge og levende lys 25,- pr. pers.

 

Simple blomster: Vi anbefaler Anja fra Skå Snit, sammen kan I finde det der passer præcis til jeres ønsker.

LULA
LULA

LOKALET OG TERASSEN

Restauranten emmer af sydeuropæisk stemning. LULA betyder blæksprutte på portugisisk og navnet giver meget mere mening, når du er trådt ind i restauranten. Her fylder maleriet af en stor blå blæksprutte, en gennemgående gul farve på vægge, stole og udenfor er bordebænke sættene også i denne gule farve.

 

Restauranten kan rumme op til 80 gæster indenfor. Her findes der b.la. runde borde som står fast og de bliver en del af den samlede bordplan.

 

Terrassen har siddepladser op til 100 gæster og der er samtidig god ståplads. På terrassen er der en markise som kan beskytte mod regn og vind.

 

Vi har ikke projektor, lærred og andet IT-udstyr. Dette er noget som I selv skal medbringe.

BOOKING-
BETINGELSER

 VED BOOKNING AF RESTAURANTEN

Ved bookningen af restauranten skal der bookes til minimum 60 personer. Bliver I under 60 personer, vil restauranten blive åbnet op for andre gæster, medmindre der betales for de minimum 60 gæster.

 

Ved bekræftelse af bookingen skal der betales et depositum minimum 6 måneder inden arrangementet eller på dagen for bekræftelsen hvis arrangementet er tættere på end 6 måneder. Vi holder ikke lokalet og datoen til jer inden beløbet er betalt.

Beløb:15.000, –

Dette beløb fratrækkes det samlet beløb af arrangement efter afholdelse.

BESTILLINGSBETINGELSER / ANTAL

Ved aflysning under 60 dage til arrangement start beholder vi depositummet på 15.000, -.

Ved aflysning under 14 dage til arrangement start vil I blive opkrævet for 10% af beløbet til mad og drikke samt vi beholder de 15.000, -.

5 dage inden arrangement start skal vi bruge det endeligt antal, som også bliver det I bliver faktureret for. Herefter vil I blive opkrævet fuld pris ved en aflysning. Dette skal ske skriftligt til selskaber@lulaaarhus.dk

Øvrige omkostninger ved bestilling fra eksternt firma, fx musiker, selfie boks, pynt, bar setup, leje af borde etc. vil blive faktureret 100% til jer efter deres afbestillingsbetingelser.

Endeligt antal skal ske skriftligt på mailen selskaber@lulaaarhus.dk

LULA
LULA

BOOKING-
BETINGELSER

LOKALET

I har adgang til lokalet 30 min. Før. Ønskes der adgang til lokalet før, påregnes der ekstra lokaleleje. Dette er også inklusive opstilling af diverse udstyr, maskiner, musik etc.

Opdækning er ved de eksisterende borde i restauranten og terrassen. Ved yderligere udsmykning/pynt udregnes tilbud på opsætning og eventuel varighed af forlængelse af lokaleleje ud fra behov og ønsker.

PARKERING

Der er parkering rundt omkring LULA. Alle pladser er mod betaling og kan betales via automat ude på p-pladserne. Efter først til mølle.

FAKTURERING
Der kan betales på dagen. Det er også muligt at få en sendt en faktura der skal være betalt inden arrangementet afholdes.

MUSIK OG UNDERHOLDNING

Musikere har adgang til lokalet 2 timer før arrangement start. Ønskes der adgang til lokalet før, påregnes der ekstra lokaleleje. Dette er også inklusive opstilling af diverse udstyr, maskiner, musik etc.

Musik forplejning:
– Musikermad (godt mættende hovedret) 175,- pr. pers.
– Soda/safte, øl, vin, spiritus etc. faktureres efter forbrug.
– Er der specielle ønsker (i form af en rider) fra musiker, viderefaktureres disse direkte til jer. Disse skal være i vores hænder senest 30. dage før afvikling.

Kontakt os på:

selskaber@lulaaarhus.dk

Kystpromonaden 5
8000 Aarhus C.