DABBA KANTEEN

DIN KANTINE OG DIN KLIMAVENLIGE FROKOSTLØSNING TIL DAGLIGT

Køkkenet har stort fokus på klimavenlighed. Både i form af valg af råvarer, fokus på madspild, økologi, CO2 udledning og bruger ingen plastik emballage. I stedet serveres din frokost i tin-bokse der består af 3-lag.

DABBA Kanteen er en fysisk butik, hvor du kan bestille mens du er der, men du kan også forudbestille mad via en app og dermed begrænse madspild.

Kom og besøg DABBA Kanteen imellem 8.30-15.30 mandag til fredag og kontakt os for at blive oprettet på vores app, så også du kan forudbestille din frokost.

Masser at vælge imellem - FRA DAG TIL DAG

Den Veganske

Med udgangspunkt i den vegetariske variant. Denne er dog altid vegansk, glutenfri og laktosefri.

Blomkålsris stegt med Bønner og Sommergrøn: Blomkålsris, bønner, rød peber, grønne asparges, majs, purløg og rød sennep. Dampet majskolbe, ristede græskarkærner, sprød salat, dild og citrondressing. Hertil Avocado dip og glutenfrit brød.

Vegansk

Den Vegetariske

Uden brug af kød. Det er den bedste for dig og for vores klima.

Simregryde med sorte bønner og røget chili: Sorte bønner, peberfrugt, hakket tomat, chipotle, varme krydderier, timian og hvid ost. Saltbagt selleri en dertil en græsk salat.

Vegetariske

Den Klassiske

Klassiske europæriske retter som mor plejede at lave dem.

Mørbrad i Svampe a la creme: Grisemørbrad, markchampignon, løg, flødesauce og spæd grønkål. Nye kartofler vendt i smør og persille og hertil en broccolisalat med ristede kerner, skyr og friske urter.

Klassiske

Den Varierende

Udforsker det store udland som f.eks. Sydamerika, Afrika og Asien med lækre egnsretter.

Stegt kalkuncuvette med timian og honning: Kalkuncuvette, langtidsbagte tomater, balsamisk skysauce og ristet grønt. Nye kartofler vendt i smør og urter, hertil en vandmelonsalat med feta og oliven.

Lilla

3 Håndmadder

Valnødde Spegepølse med remoulade. Fiskefilet med tomat og remoulade. Kartoffel med urtecreme og bacon.

Håndmadder

Kød Sandwich

Avokado med røget laks og hytteost.

Kød sandwich

Vegetar Sandwich

Kartoffel, asparges og creme fraiche dressing.

Vegatar sandwich

Protein salat

Salat nicoise med æg og kylling.

Protein salat

Vegetar salat

Kartoffel, asparges og creme fraiche dressing.

Vegetar salat

FÅ ET TILBUD

Kontakt os i dag, hvis de er interesseret i en frokostordning eller blot har spørgsmål.

"*" indicates required fields

Vi henholder sig til HORESTAs afbestillingsregler

Afbestilling af hele arrangementet kan rettidigt ske skriftligt senest 6 uger før dettes afholdelse. Enhver form for reduktion i kurset/konferencen på op til 35 pct. – herunder i antallet af mødedeltagere, tidsrum m.v. – skal rettidigt ske skriftligt senest 3 uger, før kurset/konferencen finder sted. Ved afbestillingen senere end 6 uger før arrangementet skulle finde sted, kan vi kræve en godtgørelse, der svarer til 65 pct. af prisen for de bestilte ydelser.
For mere info se: horesta.dk/media/1934/hvad-man-boer-vide.pdf

DABBA
Hverdage: 09:00 – 15:00
Stadion Allé
8000 Aarhus C

Mød vores bedste venner

Gå på opdagelse hos vores bedste venner herunder.

Grundet ekstreme stigninger i råvarerne til vores lille sted, ser vi os desværre nødsaget til at indføre et midlertidigt tillæg på 5% pr. transaktion. Vores leverandører har pt en gennemsnitlig stigning på 31% på samtlige varer, og strøm og transportudgifter er ligeledes steget voldsomt. Vi understreger, at dette blot er midlertidigt – men vi vil så gerne beholde vores sted, vores søde medarbejdere og glade gæster.

Vi håber på jeres forståelse og glæder os til, at verden snart er tilbage i god form.